billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning København Lufthavn

Hjem > Danmark > Lejebil København Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i København Lufthavn. Biludlejning i København Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

København Lufthavn guide

Lejebil København Lufthavn
Biludlejning København Lufthavn
Københavns Lufthavn er også kendt som Kastrup Lufthavn (IATA Kode: CPH), og er den største og travleste lufthavn i Danmark. Med sine tre landingsbaner og tre terminaler håndterer lufthavnen over 23 millioner passagerer om året. De fleste af disse passagerer er internationale og drage fordel for over 243.000 flyvninger fra lufthavnen hvert år. Lufthavnen er faktisk placeret på Amager og cirka fem miles fra downtown København. Lufthavnen fungerer som et vigtigt knudepunkt for Scandinavian Airlines, Novair og Thomas Cook Airlines, blandt andre.

Flyselskaber og destinationer

Snesevis af indenlandske og internationale flyselskaber tjeneste Københavns Lufthavn og langt de fleste af dem giver adgang til internationale passagerer. Store luftfartsselskaber omfatter Aeroflot, Air Berlin, Air Canada, Air France, British Airways, KLM, Lufthansa, Qatar, og Scandinavian Airlines. De mest populære ruter fra Københavns Lufthavn omfatter omgivelser London, Oslo, Stockholm, Aalborg og Paris .

Lufthavn Faciliteter

Københavns Lufthavn tilbyder en bred vifte af faciliteter og services for rejsende, der omfatter snesevis af mad og drikke indstillinger. Disse muligheder spænder fra grab-and-go kiosker til at sidde-down restauranter. Den Caviar House og Prunier Seafood Bar giver gode lokale køkken indstillinger. En række af barer og caféer, saft barer og kaffehuse give yderligere valg. Lufthavnen er udstyret med en spa og wellness center. Snesevis af indkøbsmuligheder samt toldfri og afgiftsfrie butikker er placeret i terminalerne. En række lounges og on-site Hilton Copenhagen Lufthavn tjener forretningsrejsende. Transport til og fra lufthavnen er leveret af pendulfart, taxaer, og metro busforbindelser. Biludlejning tjenester leveres af Avis, Europcar, Hertz, Budget og Sixt. Udlejningsbureauer er placeret i Terminaler I og III.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler