billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Zimbabwe

 

Hjem > Zimbabwe

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Zimbabwe. Biludlejning i Zimbabwe inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Bulawayo Lufthavn

Harare Lufthavn

Victoria Falls Lufthavn

Zimbabwe guide

Lejebil Zimbabwe
Biludlejning Zimbabwe

Indledning

Officielt kendt som Republikken Zimbabwe, er denne land beliggende i det sydlige Afrika, lige nord for Sydafrika. Denne indlandsstat nation er også omgivet af Botswana, Zambia og Mozambique. Zimbabwe officielt opnåede suverænitet fra Storbritannien i 1980, efter 14 år som en ukendt stat under regeringen i Rhodesia.

Befolkning og sprog

Den samlede befolkning i Zimbabwe er cirka 12 millioner euro. Ca. 85% er kristne, og mange zimbabwere holde religiøse overbevisninger kombinerer kristne og indfødte tro. Flertallet etniske gruppe er bantu-talende Shona, bestående 70%. Den Ndebele udgør 20% af befolkningen. Hvide zimbabwere udgør mindre end 1% af befolkningen. De vigtigste sprog, der tales her, er Shona, Sindebele og engelsk. I 2006 havde landet den laveste forventede levealder for verden, ifølge FN World Health Organization, var den forventede levetid for mænd 37 år og for kvinder 34 år.

Større byer og turistmål

De største byer i Zimbabwe er Harare (1,5 millioner indbyggere), Bulawayo (700.000 indbyggere) og Chitungwiza (340.000 indbyggere). Den nuværende politiske og økonomiske situation har gjort Zimbabwe mindre populær blandt turister. De vestlige dele af landet har en tendens til at være sikrere for rejsende end de østlige regioner, og på trods af disse farer, kan prale Zimbabwe en række store turistattraktioner. Victoria Falls, på Zambezi floden deles med Zambia, er et af de vigtigste nationalparker i Zimbabwe. Landets største nationalpark, Hwange, er en anden populær turistdestination for dem, der søger elefanter og andre vilde dyr. Great Zimbabwe, Masvingo, byder resterne af et kongerige, der regerede regionen i det sene jernalder, tusinder af år siden.

Klima

Zimbabwes Klimaet er tropisk og varmt. Højere luftlag tendens til at være køligere. Landet oplever en regntid der varede fra november til marts.

Økonomi

De vigtigste industrier i Zimbabwe er platin, guld og diamanter minedrift, landbrug og turisme. Både landbrug og turisme har været faldende de seneste år. Fra 2003 til 2009 oplevede landet grasserende inflationen, hvilket gør den valuta næsten værdiløs. I 2009 blev den zimbabwiske dollar suspenderet. Handel i landet nu finder sted i USA dollars og forskellige andre valutaer, såsom euroen, og de sydafrikanske rand. Siden 2009 har Zimbabwes økonomi været på rebound, og fortsætter med at vokse på trods af politisk usikkerhed. BNP skønnes til 6,4 milliarder dollars USD, eksport til 2,9 mia $, og importen på 4,4 milliarder $.

Transport

Der er flere store lufthavne i Zimbabwe, hvoraf den største er i Harare. De internationale flyvninger primært til andre afrikanske lande. I de senere år har flere luftfartsselskaber trukket ud af landet af bekymring over den politiske og økonomiske uro. Når du rejser i Zimbabwe, ved, at busserne har en tendens til at være dårligt vedligeholdt, selv efter afrikanske forhold. Betingelsen af ​​vejene, især inden for og mellem de større byer, er blevet væsentligt forbedret i de seneste år. Biludlejning er blandt de bedste måder at rejse inden for Zimbabwe.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler