billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Yemen

 

Hjem > Yemen

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Yemen. Biludlejning i Yemen inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Sana’a Lufthavn

 

 

Yemen guide

Lejebil Yemen
Biludlejning Yemen

Indledning

Republikken Yemen blev dannet i 1990, da Nordyemen og Sydyemen blev forenet. Landet er placeret i den sydlige ende af Den Arabiske Halvø, omkranset af Saudi-Arabien mod nord og Oman i øst.Det Røde Hav ligger mod vest, og det Arabiske Hav og Gulf of Eden er placeret mod syd. Yemen indeholder også flere dusin øer i Det Røde Hav og Socotra i Det Arabiske Hav. Dens nyere historie er plaget med en borgerkrig i det nordlige Yemen udkæmpes siden 2004. På grund af denne politiske krise, og den høje risiko for tribal vold og terrorangreb, rejser til Yemen på det kraftigste frarådes, især til de Saada-regionen i det nordlige Yemen.

Befolkning og sprog

Befolkningen i Yemen er vokset hurtigt i de seneste årtier, og skønnes på nuværende tidspunkt 24,7 mio, med 46% af befolkningen under 15 år. Yemenitter er primært af arabisk oprindelse. Størstedelen af ​​landets befolkning er opdelt i stammegrupper, især i de nordlige regioner af landet. Landet huser også et betydeligt antal flygtninge fra Somalia, Irak og Etiopien. Ca. 53% af befolkningen er sunnimuslimer, mens 45% er shia-muslimer. Kun omkring 1 procent af yemenitter er ikke-muslimer. Arabisk er det officielle sprog, men engelsk i stigende grad tales i de større byer og af medlemmer af de øverste klasser.

Større byer og turistmål

Hovedstaden og den største by, Sana'a, er vokset hurtigt i de seneste årtier, fra 55.000 indbyggere i 1978 til mere end 1 million i dag.Yemen er kendt for sine naturlige og kulturelle attraktioner, hvoraf fire er UNESCO World Heritage Sites. Den gamle befæstede by Shibam eller "Manhattan i ørkenen", er en 16. århundrede by omgivet af en befæstet mudder og halm væg.Den gamle Gamle By i Sana'a, bygget for mere end to tusinde år siden, byder 6.000 huse og 103 moskeer alle fra før det 11. århundrede. Den historiske by Zabid, nær det Røde Hav kyst, er en historisk hovedstad, nu kendt som en arkæologisk og historisk site. Den Socotra øgruppen, en fjerntliggende og isolerede ø-kæden, der er kendt for sin fantastiske biodiversitet; mange af de planter og dyr, der lever her, ikke kan ses andre steder i verden.

Klima

De fleste af Yemen har et ørkenklima. Det er varmere og mere fugtigt langs den vestlige kyst, og ekstremt varmt og tørt i øst. Klimaet er tempereret i de vestlige bjerge, der modtager mere nedbør sammen med årstidens monsunen. Vejret i bjergene kan være kølige, især ved højere stigninger. Sana'a med en højde på mere end 7.200 meter, har tendens til at være kold, især om natten, når temperaturen kan falde til nul i løbet af vintermånederne.

Økonomi

Yemeni, en af ​​de mindst udviklede lande i Mellemøsten, har en formel beskæftigelsesfrekvens på 35%. Politisk uro i løbet af de seneste fire årtier har hæmmet Yemens økonomiske vækst. Dets økonomi er stærkt afhængig af olie, olieprodukter tegner sig for ca 25% af BNP og 70% af statens indtægter. Udbredt korruption har forhindret udenlandske investeringer i andre sektorer af økonomien. BNP er i øjeblikket skønnes at være 33 milliarder dollar USD, hvor eksporten værdi på 8,7 milliarder $ USD og import på 8,2 mia $ USD. Valutaen er den yemenitiske rial.

Transport

Yemen er et relativt svært land at komme ind og rundt. Sana'a har en international lufthavn tilbyder flyvninger til og fra udvalgte internationale byer, herunder Dubai, Kairo, Frankfurt og Istanbul .Der er ikke længere direkte fly til London grundet bekymringer over terrortrusler i Yemen.Udenlandske turister til Yemen skal have rejse tilladelser til at rejse uden for hovedstaden, og på nogle områder, er uafhængige rejse ikke mulig. Nogle områder af landet er off-grænser for at rejse eller kræve militær eskorte. Det er vigtigt at holde dig opdateret om lokale forhold i det område, du ønsker at rejse. Nogle områder mangler veje, selv om andre regioner har velholdte eller nyopførte motorveje. Der er taxi-systemer inden for de større byer. For rejser uden for hovedstaden, er en biludlejning den bedste mulighed, overveje at ansætte en chauffør så godt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler