billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Venezuela

 

Hjem > Venezuela

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Venezuela. Biludlejning i Venezuela inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Caracas Lufthavn

Maracaibo Lufthavn

Maturin Lufthavn

Venezuela guide

Lejebil Venezuela
Biludlejning Venezuela

Indledning

Venezuela er et placeret langs den nordlige kystlinje Sydamerika. Det er omkranset af Andesbjergene mod vest, regnskoven i Amazonas mod syd, det Caribiske Hav mod nord, og et floddelta kendt som Orinoco mod øst.Landet deler sine grænser med Colombia, Brasilien og Guyana.Næsten dobbelt størrelse i Californien, Venezuela omfatter mere end 900.000 km ².
Caracas, hovedstaden i Venezuela, er hjemsted for mere end 3 millioner indbyggere.Landet og dets byer er hjemsted for ikke blot voksende antal sydamerikanske indvandrere, men dem migrere fra det sydlige Europa på grund af sin vækst i uddannelses-og sundhedsydelser. Venezuela er sammensat af 23 stater, og betragtes som en af de mest urbaniserede i Sydamerika.

Befolkning og sprog

Venezuela har en befolkning på næsten 29 millioner, en population af blandede etniske grupper. De vigtigste sprog, der tales i Venezuela er spansk. De fleste af de etniske grupper i landet er klassificeret som mestizerne / Multiracial eller europæisk. Store klynger af italienere, portugisisk, tyskere, arabiske og afrikanske indvandrere findes også i hele landet.
Landets største byer er Caracas, Maracaibo, Valencia, Barquisimeto, og Maracay.Størstedelen af ​​befolkningen i Venezuela bor i urbaniserede områder.
Venezuelas geografi er blandt de smukkeste i Sydamerika, med de majestætiske Andes bjergene mod vest og Guyana højland mod sydøst.Selvfølgelig, den sydlige kystlinje i Caribien og dens næsten 3.000 kilometer kyststrækning giver en bred vifte af attraktioner for lokale såvel som internationale rejsende.

Religion

Den største religion praktiseres i Venezuela er kristen, for den katolske trosretning. Omkring 95% af venezuelanere klassificere sig selv som romersk-katolske, mens de resterende 4% klassificere sig selv som protestant eller 'andet'.

Større byer og destinationer Turist

Som hovedstad, Caracas er en af de mest besøgte byer i landet.Populære højdepunkter for besøgende i landet omfatter også den smukke caribiske kyst, Andesbjergene (Venezuelas højeste punkt, Pico Bolivar, stiger over 16.000 fod). Den nordlige del af Amazonas er hjemsted for den højeste vandfald i verden, Angel Falls. Andre populære websteder, vartegn og steder i Venezuela omfatter smukke Margarita Island, Canaima National Park og grotte systemer findes i Cueva del Guácharo.Den koloniale site af Coro, som ligger på den caribiske kyst, er udnævnt til et World Heritage Site. Besøgende til Venezuela nyde et udvalg af indendørs og udendørs aktiviteter fra dybhavsfiskeri i Caribien til trekking op bjergsider, herunder Mount Roraima.Mere bymæssige aktiviteter omfatter museer, arkitektoniske strukturer og kulturelle vartegn.

Klima

Venezuelas Klimaet er tropisk, så det meste af året, det er varmt og fugtigt. Temperaturerne er mere moderate i landets højland. Temperaturer i Venezuela spænder fra køligere og tempereret i de højere stigninger til et gennemsnit på omkring 95 ° F (35 ° C) langs dens lave elevation sletter. Årlige gennemsnitlige temperaturer i bjergene i gennemsnit 46 ° F eller 8 ° C. På grund af sin brede vifte i geografi, Venezuela har fire temperatur klimaer, tropisk, tempereret med tørre vintre, tør og polar.

Økonomi

Venezuelas økonomi er stærkt afhængig af sine import og eksport. Hendes vigtigste råvarer og eksport omfatter, men er ikke begrænset til landbrugsprodukter, olie, mineraler og kemikalier. Importen omfatter maskiner og udstyr, byggematerialer, lægemidler, medicinsk udstyr og landbrugsprodukter. Venezuela har længe været en af ​​verdens største eksportører af olie, men også giver enorme mængder af kakao og kaffe. Valuta i Venezuela er den Bolivar fuerte.Venezuelas bruttonationalprodukt er 408 milliarder dollar om året i købekraft, ranking det 34. i verden.

Transport

Kom omkring Venezuela er let, med ca 444 lufthavne fra 2013. Store lufthavne omfatter Thomas de Heres Lufthavn i staten Bolivar, den Metropolitano International Lufthavn og Caracas Simon Bolivar Lufthavn i Caracas, selvom Barquisimeto Jacinto og Lara International Lufthavne serverer regioner i det vestlige centrale Venezuela.Over 800 kilometer jernbaner og omkring 100.000 kilometer veje giver nem adgang til destinationer i hele landet.Hendes vigtigste havnebyer giver nem adgang til import og eksport af varer.
Offentlig transport og rejse med tog er også populære i Venezuela. I byområder, beboere og besøgende tilbydes en bred vifte af taxikørsel, busruter og biludlejningsfirmaer. Biludlejning anbefales til første gang besøgende til området, da det giver borgerne mulighed for at udforske og rejse på deres egen fritid.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler