billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Ungarn

 

Hjem > Ungarn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Ungarn. Biludlejning i Ungarn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Budapest Lufthavn

fra kr.82,-

per dag

 

 

 

 

Alle lufthavne

 

Budapest Lufthavn
Debrecen Lufthavn

Gyor Lufthavn

Sarmellek Lufthavn

Ungarn guide

Lejebil Ungarn
Biludlejning Ungarn

Indledning:

Ungarn ligger i centrum af Europa. Det er afgrænset af Østrig og Slovenien i vest, Slovakiet og Ukraine i nord, Rumænien i øst og Kroatien og Serbien og Montenegro i syd.Det er mest kendt for sin paprika, porcelæn, Rubiks terning, og gullasch.
Det er normalt for kvinder at være topløs om sommeren og kærtegn i det offentlige er hverdagskost. Imidlertid taler om penge, betragtes som taktløs.

Befolkning og sprog:

Folketællingen i 2011 tælles befolkning næsten 10 mio. Det officielle sprog er Magyar (Hungarian). Hvis du gerne vil lære det, kan du vælge en af flere 1-2 ugers intensive kurser udbydes af universiteterne for turister.Tysk og engelsk er også udbredt ved ungarerne. Etnisk, 92% af befolkningen er ungarsk, og 2-8% er Rom (sigøjnere).Der er også en betydelig population af tyskere, slavere og Rumænere .
Når det kommer til religion, for 52% af befolkningen identificerer sig med katolicismen, og 16% anser sig Calvinist (reformerte). Der er også andre kristne trosretninger, herunder græsk-ortodokse og lutherske, samt en jødisk befolkning.

Større byer og turistmål:

Budapest - Hovedstaden har en befolkning på omkring næsten 2 millioner mennesker.Området blev først afgjort af kelterne før 1 ad. I 1873, kombineret byerne Obuda, Buda og Pest i, hvad der nu er kendt som Budapest. Kongeslottet er hjemsted for to museer: Hungarian National Gallery og Budapest History Museum. The House of Terror giver et indblik i den AVH (Hungarian hemmelige politi), og deres sælsomme metoder udtrække oplysninger.Buda Slot Labyrinth er placeret under Landkreis slot og har flere huler for dig at udforske, mens Etnografisk Museum giver dig et indblik i ungarsk liv. Lidt sydvest for byen er den Memento Park. Dette monument til kommunismen i Ungarn er fyldt med statuerne ungarerne bragt ned med faldet af jerntæppet.

Debrecen - Debrecen har en befolkning på lidt over 200.000.The Great Kirke er den største protestantiske kirke i Ungarn, og hvor uafhængighedserklæringen fra Østrig blev underskrevet. Du kan se Deri museets udstillinger at få indsigt i ungarsk liv på prærien. Også besøge Timarhaz, et center for folkemusik kunst og kunsthåndværk, hvor du kan se carvers, embroiderers, vævere og andre håndværkere gøre deres arbejde.

Szeged - I denne by med en befolkning på 170.000, kan du se et monument dedikeret til den mand, der reddede den :: Pal Vasarhelyi.På National Pantheon kan man se statuer af berømte mænd fra Ungarns historie sammen med beskrivelser af deres bidrag til nationen. Den Ferenc Mora Museum viser etniske og kulturelle udstillinger, mens Castle Museum kan du udforske en slotsruin, der blev taget ned af den sidste oversvømmelse at ødelægge byen.

Miskolc - Miskolc, befolkning på omkring 170.000, kaldes byen af kirker.Der er flere smukke dem at besøge med en bred vifte af arkitektoniske stilarter. Du bør også se slottet Diosgyor og mynte din egen erindringsmønt. For dem interesseret i yngre stenalder, og nogle af de lokale mineraler, kan du tjekke de Otto Herman Museum.

Pecs - Pecs, befolkning omkring 160.000, er hjemsted for Janus Pannonius Arkæologi Museum, som viser artefakter fra amtet pre-Arpad.I nærheden finder du en tidlig kristen grav og to romerske grave. Den moderne ungarske Kunstmuseum udstiller kunst fra 1850'erne til i dag. Også interessant, er de Zsolnay Porcelæn Museum og Marcipanmuseet hvor du kan lære at lave din egen godbid.

Siklos Slot - Det er et slot blev bygget på det 13. århundrede grundlag og indeholder glimt af historien siden da.Indenfor finder du et slot museum, fængselsceller, og selv graffiti fra det tidspunkt, hvor de sovjetiske regerede i 1970'erne.

Balatonsøen - Dette er den største sø i Centraleuropa.Festetics Palace (Keszthely) bygget i 1745, Thermal Lake (Heviz) og Sumeg Castle (Sumeg) er alle interessante stopper langs kysten mellem solbadning sessioner.

Klima:

Klimaet i Ungarn er tempereret med varme, fugtige somre og kolde, fugtige, overskyet vintre, der til tider får sne. I august temperaturer gennemsnit 26 ° C, og i januar forventer temperaturer omkring -4 ° C. Der er et gennemsnit på 25 inches af nedbør hvert år, men de fleste af dette sker i november, april, og maj.

Økonomi:

Ungarn gør en overgang til EU, og som et resultat, er ved at flytte fra brugen af ​​ungarske forint til euroen (€). BNP er næsten 200 milliarder (USD). Det importerer forarbejdede varer, lys maskiner, transportudstyr og brændstof. Bauxit, kul, naturgas, kemikalier, tunge maskiner, fødevarer og husdyr er alle store eksport.

Transport:

De fem internationale lufthavne, der tjener Ungarn er Budapest Ferihegy, at Debrecen, den Sarmellek (eller FlyBlalaton), den Gyor-Per og Pecs-Pogany.
Vejene er gode til fremragende i Ungarn. Kørsel gør det nemt at besøge de interessante, men mindre turistet områder. Forlygter er påkrævet på alle tidspunkter.
Togene er ikke luksuriøse, forventer samlingsstederne i bedste fald. Togene er alle dirigeres gennem Budapest.
Busserne tilbyder mere omfattende dækning end toget, men tidsplaner kan være forvirrende. Undertiden gange bogført på brættet er forkerte. Metro / Underground fungerer kun i Budapest.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler