billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Ukraine

 

Hjem > Ukraine

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Ukraine. Biludlejning i Ukraine inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Kiev Lufthavn

 

 

Ukraine guide

Lejebil Ukraine
Biludlejning Ukraine

Indledning

Ukraine, en østeuropæisk land, var tidligere en del af det russiske imperium, og var en del af Sovjetunionen indtil 1991. Det er omkranset af Rusland, Hviderusland, Polen, Slavakia, Ungarn, Rumænien, Moldova, Sortehavet og Det Azovske Hav. Dens samlede areal er 233,090 kvadrat miles (603.628 sq km), hvilket gør det til det næststørste land i Europa, efter Rusland.

Befolkning og sprog

Skønsmæssigt 45 millioner mennesker bor i Ukraine. 78% er etniske ukrainere, mens 17% er russere, sammen med betydelige mindretal af hviderussere og rumænere .Det officielle sprog er ukrainsk, russisk tales også udbredt. Kun få mennesker taler engelsk her, især uden for hovedstaden Kiev. Den ortodokse kristendom, den dominerende religion i landet, har stærkt påvirket ukrainsk musik, litteratur og arkitektur.

Større byer og turistmål

Hovedstaden og den største by er Kiev . Hjem til 2,8 millioner mennesker, er denne smukke by er kendt for sin arkitektur og grønne landskab.Dette er den mest populære turistmål i landet. Andre store byer er Kharkiv (1,4 millioner indbyggere), Odessa (1 mio), og Dnipropetrovsk (1 mio). Der er flere historiske slotte og paladser i hele landet. Eventyrlystne rejsende kan ønske at besøge byen Pripyat, der opgav efter Tjernobyl-katastrofen i 1986.

Klima

Klimaet i Ukraine er primært tempereret kontinentalt med varme somre og kolde vintre. Den sydlige del af landet, langs Krim kysten, har tendens til at være fugtigt og varmere. Det regner betydeligt mere i vest og nord end i øst og sydøst. Vintrene er cool langs Sortehavet, mens indre regioner oplever hårdere vintre årlige gennemsnitstemperaturer er 42 ° F-45 ° F (5,5 ° C-7 ° C) i nord, og 52 ° F-56 ° F (11 ° C -13 ° C) i syd.

Økonomi

Under den sovjetiske æra, havde Ukraine den næststørste økonomi i Sovjetunionen, der tjener som en vigtig industri-og landbrugs-center.Efter sammenbruddet af Sovjetunionen i 1991 blev Ukraine et selvstændigt land i overgangen til markedsøkonomi denne overgang var svært for størstedelen af ​​befolkningen, som kastet ud i fattigdom. I årene efter den sovjetiske opløsning er økonomien vokset betydeligt. I dag er landets BNP anslået til 329 milliarder $ USD, med 69 mia $ USD i eksporten og 86 milliarder dollar USD i importen. Større industrier omfatter bil, fly og rumfartøjer produktion og metallurgiske raffinering. Ukraine er verdens tredjestørste eksportør af korn. Valutaen er ukrainske Hryvnia.

Transport

Den største lufthavn i Ukraine er det Boryspil Internation Lufthavn (KBP), beliggende nær Kiev. Når du er i landet, er den bedste måde for udenlandske turister at rejse er med biludlejning.Selv om der er offentlige transportnetværk, udlændinge er underkastet politiets kontrol ved kørsel på offentlig transport. Vær opmærksom på, at der inden for Ukraine, vejenes kvalitet varierer meget, og de fleste af de tegn er på ukrainsk (som bruger det kyrilliske alfabet). Overveje at leje en lokal chauffør, især når du rejser uden for de større byer.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler