billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Zweibrücken Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Zweibrücken Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Zweibrücken Lufthavn. Biludlejning i Zweibrücken Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Zweibrücken Lufthavn guide

Lejebil Zweibrücken Lufthavn
Biludlejning Zweibrücken Lufthavn

Zweibrücken Lufthavn (IATA Kode: ZQW) er placeret i Rheinland Pfalz regionen Tyskland og er den næststørste lufthavn i dette område.Lufthavnens enkelt bane og terminal proces omkring 250.000 passagerer om året. Lufthavnen fungerer som et knudepunkt for TUIfly og næsten et dusin yderligere indenlandske og regionale luftfartsselskaber.

Flyselskaber og destinationer

Luftfartsselskaber serviceres af Zweibrücken Lufthavn omfatte regelmæssige flyvninger på TUIfly til Las Palmas de Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura .Resten af ​​flybilletter med afrejse og ankommer til lufthavnen er sæsonkorrigerede baseret eller chartrede. Atlasjet en sæsonbestemt charterfly til Antalya og Germania og Hamburg Airways giver også sæsonbetonede flybilletter til Antalya.Yderligere flyveruter til Engidha, Djerba og Tenerife Der foreslås for den nærmeste fremtid af luftfartsselskaber Air VIA, Condor og Nouvelair Tunisie.Pegasus Airlines giver sæsonbestemte fly til Istanbul .

Lufthavn Faciliteter

Lufthavn faciliteter på Zweibrücken lufthavn give komfort og en bred vifte af tjenester for rejsende. Den lille terminal tilbyder en lille bistro kaldet "Follow Me" for lys billetpris-og drikkevarer. De airporthas begrænsede muligheder for shopping. Adgang til andre faciliteter, hotelophold og tjenester er tilgængelige på forskellige steder uden for lufthavnen. Transport til og fra lufthavnen er tilgængelig med bus og taxi. Biludlejningsfirmaer tjenester leveres af Avis, Buchbinder Rent-A-Car, og Europcar.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler