billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Stuttgart Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Stuttgart Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Stuttgart Lufthavn. Biludlejning i Stuttgart Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Stuttgart Lufthavn guide

Lejebil Stuttgart Lufthavn
Biludlejning Stuttgart Lufthavn

Stuttgart Lufthavn (IATA Kode: STR) plejede at være kendt af lokalbefolkningen som Flughafen Stuttgart-Echterdingen og er beliggende i Baden-Württemberg regionen i det centrale Tyskland . Dens to landingsbaner og fire terminaler levere tjenester til næsten 10 millioner passagerer om året. Lufthavnen er rangeret som på det sjette travleste i landet og fungerer som et knudepunkt for Germanwings.

Flyselskaber og destinationer

En lang række nationale og internationale luftfartsselskaber levere tjenesteydelser på Stuttgart lufthavn.Aegean Airlines giver ruter til Thessaloniki og Athen .Aeroflot flyver til Moskva, og Air France giver fly til Paris og Lyon . Yderligere internationale flyselskaber giver populære ruter til København, Zürich, Izmir, Amsterdam og Barcelona .Indenlandske luftfartsselskaber Condor og Germanwings giver indenlandske og internationale forbindelser til Milan, Hamburg, Berlin, Bruxelles, Hannover, Sarajevo, Wien og Tenerife .

Lufthavn Faciliteter

Stuttgart Lufthavn er pakket med en bred vifte af faciliteter og services. Shop på Bon Voyage eller Catwalk. Rejs værdi og toldfrie butikker er placeret i forskellige terminaler. Adgang til mad og drikkevarer er tilgængelig på alt fra restaurant Red Baron til Biergarten eller restaurant pasta og skaldyr billetpris på Trattoria.Ekstra ydelser på lufthavnen omfatter et konferencecenter, arbejdsstationer, video spillemaskiner og en Kiddie-Land. Transport til og fra Stuttgart Lufthavn er tilgængelig med taxi, tog, bus og sub-tog. Udlejning bil tjenester er placeret på niveau 2 i Terminal 3. Udlejningsbiler leveres af Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler