billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Nürnberg Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Nürnberg Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Nürnberg Lufthavn. Biludlejning i Nürnberg Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Nürnberg Lufthavn guide

Lejebil Nürnberg Lufthavn
Biludlejning Nürnberg Lufthavn

Nürnberg lufthavn (IATA Kode: NUE) er en stor international lufthavn, der betjener den bayerske region i Tyskland .Lufthavnens enkelt bane og tre terminaler (to afgang haller og en ankomst hall) levere tjenester til omkring 4 millioner passagerer om året med over 70.000 flyvninger. Den Nürnberg Lufthavn ejer den ære at være den første nye lufthavn bygget i landet efter Anden Verdenskrig og begyndte sin virksomhed i midten af ​​1950'erne.

Flyselskaber og destinationer

Nürnberg Lufthavn Services en lang række nationale og internationale luftfartsselskaber. Air Berlin giver faste ruter til Berlin, Düsseldorf, Hamburg, Tenerife og Hurghada . Aegean Airlines giver regelmæssige flyvninger til Thessaloniki med en rute til Athen åbning i foråret 2014.Air France luftfartsselskaber tilvejebringe regelmæssige ruter til Paris og London.Pegasus Airlines giver en regelmæssig rute til Istanbul og sæsonbetonede vej til Izmir.Ryanair giver regelmæssigt planlagte fly til London, Porto og Alicante .

Lufthavn Faciliteter

Nürnberg Lufthavn er meget rejse venlige. En observation dæk er gratis og tilbyder de besøgende en nærbillede af gåen-on i og omkring lufthavnen. Spisemulighederne spænder fra fastfood at sidde ned spisning på Terminal90, McDonalds eller Der Kalchreuther Bäcker konditori. Shopping muligheder omfatter, men er ikke begrænset til lufthavnen Shop, Travel Value Shop, eller Thomas Sabo Shop for gaver og souvenirs. Ekstra ydelser på lufthavnen omfatter lufthavnens lounges, konference-og mødelokaler. En børns hjørne hjælper besætte de små. ATM og valutaveksling kiosker er også placeret i terminalerne. Transport til og fra lufthavnen lettes via offentlig transport, transport, taxaer og limousinekørsel. En bil leje center giver mange muligheder ved store luftfartsselskaber.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler