billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Mannheim Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Mannheim Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Mannheim Lufthavn. Biludlejning i Mannheim Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Mannheim Lufthavn guide

Lejebil Mannheim Lufthavn
Biludlejning Mannheim Lufthavn

Mannheim Lufthavn (IATA Kode: MHG) er også kendt som Mannheim City Lufthavn. Den regionale lufthavn er en relativt lille med én landingsbane og klemme der tjener almindelig flytrafik, helikopter, Medevac og forretningsrejsende udnytte private jetfly og chartrede fly. Til dato ikke længere i lufthavnen giver en rutefart ind i eller ud af anlægget.

Flyselskaber og destinationer

Mannheim Lufthavn giver ikke regelmæssigt planlagte tjenester ind i eller ud af anlægget. Lufthavnen i dag tjener primært som et rekreativt base for luftfotos sportsbegivenheder Medevac tjenester og helikopter tjenester. Små indchartrede, private civile og forretningsfly er lejlighedsvis serviceret af ejendommen. Lufthavnen er ikke stand til at håndtere mange moderne regionale jetfly og vægt restriktioner er på plads. Kun små og lette fly får lov til at lande og starte fra anlægget.

Lufthavn Faciliteter

Lufthavn faciliteter på Mannheim Lufthavn er yderst begrænset til passagertrafik. En snack bar inde giver adgang til lette retter og drikkevarer. Terminalen giver luftfartsselskabers kontorer, en lille politi facilitet og den lokale flyveskole.Rejsende bør søge andre faciliteter, herunder biludlejning i nærliggende Mannheim.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler