billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Tyskland

 

Hjem > Tyskland

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Tyskland. Biludlejning i Tyskland inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Frankfurt Lufthavn

fra kr.171,-

per dag

 

München Lufthavn

fra kr.190,-

per dag

         

Düsseldorf Lufthavn

fra kr.162,-

per dag

 

Berlin Tegel Lufthavn

fra kr.208,-

per dag

         

Hamburg Lufthavn

fra kr.162,-

per dag

 

Köln Lufthavn

fra kr.153,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Altenburg Nobitz Lufthavn
Augsburg Lufthavn
Baden Lufthavn
Berlin Schönefeld Lufthavn
Berlin Tegel Lufthavn
Bremen Lufthavn

Bremerhaven Lufthavn
Köln Lufthavn
Dortmund Lufthavn
Dresden Lufthavn
Düsseldorf Lufthavn
Egelsbach Lufthavn

Emden Lufthavn

Erfurt Lufthavn
Frankfurt Lufthavn
Friedrichshafen Lufthavn
Hahn Lufthavn
Hamburg Lufthavn
Hanover International Lufthavn
Hof Lufthavn
Kiel Lufthavn
Leipzig Lufthavn
Lübeck Blankensee Lufthavn


Mannheim Lufthavn

Memmingen Allgäu Lufthavn
Münster Osnabrück Lufthavn
München Lufthavn
Nürnberg Lufthavn
Paderborn Lippstadt Lufthavn
Parchim Lufthavn
Saarbrücken Ensheim Lufthavn
Stuttgart Lufthavn
Weeze Niederrhein Lufthavn

Zweibruecken Lufthavn

Tyskland guide

Lejebil Tyskland
Biludlejning Tyskland

Indledning:

Nederlandene, Belgien, Frankrig og Luxemburg grænsen Tyskland mod vest, mens Nordsøen, Danmark og Østersøen formular sin nordlige grænse.Polen og Tjekkiet er på sin øst og Østrig og Schweiz, er i syd.
Tyskland er kendt for sine præcisions-instrumenter, Volkswagen, dens øl og Oktoberfest.

Befolkning og sprog:

Tyskland har en befolkning på 82 millioner mennesker. Når man ser på religion, 38% af befolkningen er protestanter, og 34% er katolikker. Tysk er det officielle sprog i landet. Etnisk, 92% af befolkningen er tysk, og 2% er tyrkisk. Andre mindretal er græsk, polsk og italiensk.
Tyskerne er altid punktlig, og tiden er vigtig. Der er ikke megen brug af kreditkort i Tyskland, så hold kontanter på hånden, når du rejser. Solbadning nøgen er bredt accepteret og forekommer ved både strande og parker.

Større byer og turistmål:

Berlin - Hovedstaden har en befolkning på 3,4 mio om og har ruinerne stammer fra 1192 annonce.Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche er et monument til ødelæggelser forårsaget af Anden Verdenskrig, og kun dens klokketårn tilbage. Besøger Story of Berlin giver dig 800 års historie i ét stop. Andre interessante WWII / kold krig museer er Judisches Museum og Mauermuseum-Museum Haus am Checkpoint Charlie.

Hamburg - Denne by har en befolkning på 1,7 millioner ca.Peek inde i Rathaus (Town Hall) med den neo-renæssance bygning, tage en sejltur på Alster søer, eller udforske Hamburger Kunsthalle (Art Museum) med Art repræsenterer alle perioder fra Roman at præsentere.

Neushwanstein og Hohenschwangau Slotte - Begge disse slotte opstaldet kong Ludwig II, en da han var barn, og den anden, da han var en voksen.Neushwanstein er eventyrslot designede han, og bruges som en model for udformningen af ​​Walt Disneys Tornerose Slot.

Munich - München har en befolkning på 1,2 mio.Det er mest berømt for sin kongelige fest kaldet Oktoberfest, som finder sted fra slutningen af ​​september til begyndelsen af ​​oktober. Deutsches Museum er en af ​​de bedste museer for videnskab og teknologi i verden. Residensen blev påbegyndt i 1363, og er en spektakulær palads med et museum.

Köln - Denne by med en befolkning på 1 million om, er, hvor du kan besøge Chocolate Museum og se historien om chokolade såvel som dens moderne produktion.Undgå denne attraktion på weekender, som det får meget overfyldt. The Dom (Cathedral) er Koln underskrift funktion med sin konstruktion tager over 600 år at færdiggøre. Den romerske-germansk museum blev bygget i 1970'erne til hus romerske ruiner findes i Tyskland.

Frankfurt - I denne by med en befolkning på 700.000, vil du finde Goethes Hus og Museum med skatte fra familien til den forfatter, Kaiserdom, hvor kåringen af den hellige romerske kejsere fandt sted, og Zoologisk Have med dens mangfoldige og talrige mængder af dyr.

Bonn - Denne by har en befolkning på 350.000.Beethoven Huset indeholder et museum om komponisten, mens Minster var engang en af de vigtigste kirkelige centre i middelalderen.Også kigge efter Poppelsdorf Palace med sine botaniske haver og mineral indsamling og den gamle kirkegård, hvor du kan finde nogle berømte grave.

Nurnberg Slot - Dette slot i byen Nurnberg engang var hjemsted for de hellige romerske kejsere.Den sidder bag murene i den gamle by.

Dresden - Denne by har en befolkning på 550.000.Den Vor Frue Kirke var designet til at se ud, som om det var lavet af en enkelt sten. Ødelagt i WWII, er det blevet genopbygget og er stadig et mindesmærke for krigens hærgen. The Green Vault, placeret inde i kongeslottet er sådan et populært udstilling at billetter ofte er udsolgt måneder i forvejen.Sørg for at få din tidligt. Også Verkehrsmuseum er et museum for transport, der indeholder alle former for køretøjer.

Klima:

Klimaet er tempereret med kolde vintre og somre, der ofte er kølige og regnfulde men kan være ganske varm (op til 30 ° C). Fra juni til august sommertemperaturer at ligge forventer fra 10 ° C-23 ° C. I vintermånederne (november til marts), er området -5 ° C-8 ° C. Afhængigt af området, Tyskland modtager overalt 23-48 inches af nedbør hvert år.

Økonomi:

Tyskland er rangeret femte i verden med en GPD af 3200 milliarder (USD). Som medlem af EU, bruger det euroen (€) for valuta. Tysklands økonomiske historie har været en af ​​store højder og store nedture. Den importerer fisk og træ, mens eksportere færdigvarer, køretøjer, maskiner, fødevarer, tekstiler, metaller og kemikalier.

Transport:

Berlin Brandenburg International Lufthavn og Hamburg International Lufthavn er de vigtigste internationale lufthavne for Tyskland .Flughafen Frankfurt, Flughafen Munchen, Flughafen Stuttgart, Flughafen Düsseldorf og Flughafen Köln / Bonn er andre vigtige lufthavne.
Togene hele Tyskland har en tendens til at stoppe kun i midten af ​​byerne. De kan også være dyrere end at rejse med fly. Der er en jernbane, og drev option, der kombinerer udlejning af biler med et tog bolden.
Veje i Tyskland er fremragende. Biludlejning er den eneste måde at nå bestemte områder i Tyskland, og det er den eneste måde at få mulighed for at køre på de berømte motorveje. Benzinstationer er konkurrencedygtige (undtagen på motorveje), og du kan ofte finde gode tilbud køber sammenlignende shopping for benzin.
I Tyskland er busser eneste lokale, medmindre du rejser i løbet af månederne april til oktober på turistbusser.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler