billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Kiel Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Kiel Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Kiel Lufthavn. Biludlejning i Kiel Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Kiel Lufthavn guide

Lejebil Kiel Lufthavn
Biludlejning Kiel Lufthavn

Kiel Lufthavn (IATA Kode: KEL) er en regional lufthavn beliggende i det nordlige Tyskland i Slesvig-Holsten region af landet.Den offentlig lufthavn er udstyret med én landingsbane og lille terminal, der tjener mindre end 50.000 passagerer om året. Lufthavnen giver ikke længere faste ruter til indenlandske eller regionale destinationer. På dette tidspunkt, har lufthavnen ejendommen som en base for helikopter-tjenester og et par små charterselskaber, faldskærmsudspring klubber og som en slags museum for historiske fly.

Flyselskaber og destinationer

Kiel Lufthavn ikke længere tilbyder regelmæssigt planlagte flyvninger for passagererne. Lufthavnen er populært for lokalbefolkningen som en base for faldskærmsudspring, kunstflyvning og helikopter tjenester og små chartrede private og erhvervslivet håndværk.

Lufthavn Faciliteter

Kiel Lufthavn giver meget få bekvemmeligheder og tjenester for rejsende. Den Airpark giver adgang til offentlige transportforbindelser og glæde flyrejser, sightseeing, helikopter og andre luftfotos sportsaktiviteter. Adgang til automater udbetaler snacks og drikkevarer er tilgængelige.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler