billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Hof Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Hof Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Hof Lufthavn. Biludlejning i Hof Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Hof Lufthavn guide

Lejebil Hof Lufthavn
Biludlejning Hof Lufthavn

Hof Lufthavn er kendt af de lokale som Hof-Plauen Lufthavn (IATA Kode: HOQ) og er beliggende i den nordøstlige bayerske region af landet. Den regionale lufthavn giver én landingsbane og terminal. Lufthavnen nylig stoppet regelmæssigt planlagte flyvningen til og fra faciliteten. På dette tidspunkt, håndterer lufthavnen små forretningsfly, fastvingede og helikopter fly, der kan lejes eller chartres på anlægget.

Flyselskaber og destinationer

Den Hof Lufthavn giver ikke længere regelmæssigt planlagte flyvninger fra indenlandske luftfartsselskaber. I dag er lufthavnen tjener primært chartrede og private civile flyvninger til og fra større tilslutning punkter i hele Tyskland og naboregionerne.Lufthavnen giver også adgang og brændstofpriser bekvemmeligheder for luft klubber, luftballon teams og faldskærmsudspring operationer og klubber.

Lufthavn Faciliteter

Faciliteter i lufthavnen er begrænset til smack og drikkevarer maskiner. En baby omklædningsrum er til rådighed inde i lille terminal. Biludlejning ydelser Europcar er tilgængelige i lufthavnen. Rejsende, der ankommer til lufthavnen skal ringe i forvejen eller tjek hjemmesiden for driftstimer og tjenester.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler