billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Hanover Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Hanover Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Hanover Lufthavn. Biludlejning i Hanover Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Hanover Lufthavn guide

Lejebil Hanover Lufthavn
Biludlejning Hanover Lufthavn

Hanover International Lufthavn (IATA Kode: HAJ) ligger i det nordlige-centrale Tyskland i regionen Niedersachsen.Lufthavnens tre landingsbaner og hovedterminal håndterer mere end 5 millioner passagerer om året. Lufthavnen fungerer som et knudepunkt for Germanwings og TUIfly. Lufthavnen giver ruter til talrige nationale, CIF og europæiske destinationer.

Flyselskaber og destinationer

Hannover Lufthavn tilbyder tjenester fra over to dusin indenlandske og internationale luftfartsselskaber. Aeroflot giver en regelmæssig rute til Moskva .Air Berlin tilbyder populære ruter til Wien, Stuttgart, og Palma de Mallorca og sæsonbetonede flybilletter til Antalya og Guernsey.Tysk luftfartsselskab Condor giver rutefly til Hurghada og sæsonbestemte flyrejser til Rhodos, Heraklion og Agadir.Lufthansa Regional giver rutefly til Frankfurt og München, mens Scandinavian Airlines giver regelmæssig rute tjenester til København .TUIfly giver rutefart til Tenerife, Boa Vista og Las Palmas de Gran Canaria .Luftfartsselskabet giver også sæsonbetonede destinationer Sharm el-Sheikh, Malta, Korfu og Dubai .

Lufthavn Faciliteter

Hannover Lufthavn giver en række bekvemmeligheder for afslappet og forretningsrejsende. En sports bar eller Gate 66 Bistro og Welt der Luftfahrt er blot et par, der giver alt fra afslappet billetpris til gourmetrestauranter. En Harley-Davidson shop, Virgin medier butik og en lufthavn apotek giver mange muligheder for gaver, fornødenheder, og mode. Ekstra ydelser på lufthavnen omfatter lounger, en lufthavn servicecenter, internetadgang og VIP-tjenester. Transport til og fra lufthavnen er tilgængelig med tog eller bus, taxi og shuttle service. Biludlejning faciliteter er placeret i Arrivals afsnittet mellem Terminal A og B. Biludlejning selskaber er repræsenteret af Sixt, Avis, Euro Mobil, Europcar og Enterprise.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler