billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Hamburg Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Hamburg Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Hamburg Lufthavn. Biludlejning i Hamburg Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Hamburg Lufthavn guide

Lejebil Hamburg Lufthavn
Biludlejning Hamburg Lufthavn

Hamborg Lufthavn (IATA Kode: HAM) er en af de største i Tyskland .Lufthavnen ekspederer næsten 14 millioner passagerer om året med næsten 160.000 flyvninger. Af lufthavnens to landingsbaner, to terminaler og Lufthavn Plaza terminal er et vigtigt knudepunkt for indenlandsk og international trafik. Lufthavnen har den ære at være en af ​​de ældste i verden, oprindeligt grundlagt i 1911. Over lufthavnens landingsbaner er i stand til at håndtere op til Airbus A380 fly, og terminalerne er hjem for store indenlandske og internationale luftfartsselskaber.

Flyselskaber og destinationer

Hamburg lufthavn er hjemsted for snesevis af indenlandske og internationale luftfartsselskaber. Store luftfartsselskaber omfatter, men er ikke begrænset til Air Baltic, Air Berlin, Aeroflot, Air Frankrig, British Airways, Condor, Czech Airlines, Germanwings, KLM, Scandinavian Airlines, Swiss International Airlines og United Airlines. Populære internationale destinationer omfatter Zürich, Palma de Mallorca, og London .De mest populære indenrigsruter omfatter Munich, Frankfurt og Stuttgart .Sæsonflyvninger fra talrige bærere inkluderer destinationer i Tyrkiet, Schweiz, Italien og Mellemøsten destinationer.

Lufthavn Faciliteter

Snesevis af forretninger og restauranter tilbyder en lang række muligheder for passagererne. Besøgende kan vælge fra simple billetpris på barer og caféer eller restauranter i den offentlige og sikkerhed områder i lufthavnens terminaler. Indstillinger fra McDonalds til Fillini og Sashimi Sushi appellerer til en bred vifte af kulinariske smag. Shopping i offentlige og sikkerhed områder i lufthavnen giver muligheder for mode, trykte materialer, gaver og souvenirs. Ekstra ydelser på lufthavnen omfatter et bederum, internetadgang, konferencesteder, en tandklinik og en massage-station. Transport til og fra lufthavnen er tilgængelig med metro eller undergrundsjernbane, taxi, bus og udlejningsbil. Udlejning bil tjenester placeret i terminalerne leveres af Europcar, Sixt, Buchbinder Rent-A-Car, Hertz og Budget.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler