billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Hahn Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Hahn Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Hahn Lufthavn. Biludlejning i Hahn Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Hahn Lufthavn guide

Lejebil Hahn Lufthavn
Biludlejning Hahn Lufthavn

Hahn Lufthavn (IATA Kode: HHN) er også kendt som Frankfurt-Hahn Lufthavn af lokalbefolkningen og er beliggende i Rheinland Pfalz del af det centrale Tyskland .Lufthavnens én bane leverer tjenesteydelser til næsten 4 millioner passagerer om året hovedsageligt indenlandske og regionale destinationer. Lufthavnen fungerer som en hub for Ryanair og yderligere to luftfartsselskaber.

Flyselskaber og destinationer

Hahn Lufthavn Services tre indenlandske luftfartsselskaber: Ryanair SunExpress og Wizz Air. Ryanair giver regelmæssig destinationer Palma de Mallorca, Riga, Rom, London, Cagliari, Dublin og Marrakesh.Seasonal flybilletter til Thessaloniki, Bologna, Korfu og Rhodos er også tilgængelige.SunExpress giver en enkelt destination rute til Izmir. Wizz Air giver faste ruter til Budapest, Katowice og Sofia.Flyselskabet har planer om tilføjelse af en rute til Skopje i foråret 2014.

Lufthavn Faciliteter

Den regional lufthavn giver et begrænset antal af tjenester og faciliteter til rejsende i hovedterminalen. Heinemann toldfri shopping er tilgængelig. Chic-y-Micci tilbyder en række af tøj og sko muligheder. Relæ tilbyder trykte materialer. En ATM-maskine til rådighed for rejsende. Mad og drikke er tilgængelige på Bit Stop, McDonalds, kaffebarer. Nyd Middelhavet billetpris på Pizza e Pasta. Adgang til lufthavnen er tilgængelig med bil, bus, chartrede tjenester samt leje bil muligheder. Leje bil skriveborde er placeret i de vigtigste terminal og levere tjenesteydelser af Hertz, Europcar, Avis, Alamo, Sixt og Buchbinder Rent-A-Car.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler