billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Friedrichshafen Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Friedrichshafen Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Friedrichshafen Lufthavn. Biludlejning i Friedrichshafen Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Friedrichshafen Lufthavn guide

Lejebil Friedrichshafen Lufthavn
Biludlejning Friedrichshafen Lufthavn

Friedrichshafen Lufthavn (IATA Kode: FDH) er også kendt af de lokale som den Bodensee Lufthavn Friedrichshafen og er beliggende i den sydlige del af Tyskland Baden-Württemberg provinsen.Lufthavnens enkelt bane og terminalen håndterer omkring 600.000 passagerer om året. Lufthavnen har en interessant historie, som det sted, hvor den første Zeppelin flyvninger blev lanceret i 1930'erne. En række regionale luftfartsselskaber giver fortrinsvis indchartrede og sæsonbetonede flyrejser til indenlandske og nærliggende regionale destinationer.

Flyselskaber og destinationer

Regelmæssige ruter til Köln og Bonn tilbydes af Germanwings. InterSky transportvirksomhed tilbyder faste ruter til Düsseldorf og Hamburg.Lufthansa Regional giver en regelmæssig rute til Frankfurt og tyrkisk Airlines giver en regelmæssig destination rute til Istanbul . Statsautoriserede og sæsonbetonede flyrejser til populære destinationer omfatter London, Napoli, Rotterdam, og Antalya .Seasonal-og charterfly leveres af British Airways, Air Berlin, Hamburg Airways, Monarch Airlines og Transavia.com.

Lufthavn Faciliteter

Friedrichshafen Lufthavn er en rejsevenlig lufthavn, der giver et begrænset antal shopping-og spisemuligheder for passagererne. Shopping er til rådighed for den toldfri butik samt Ringeltaube. Nyd let mad og fair på Café Bar Volare eller nyde italiensk spiser på LSC Restaurant. Yderligere services omfatter trådløs internetadgang, pengeveksling og adgang til nærliggende hoteller og faciliteter. Transport til og fra lufthavnen er tilgængelig med bil, tog og lokale offentlige transportmidler. IBIS Lufthavn Hotel ligger på ejendommen. Rejsende har adgang til de store biludlejningsfirmaer i lufthavnen.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler