billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Erfurt Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Erfurt Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Erfurt Lufthavn. Biludlejning i Erfurt Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Erfurt Lufthavn guide

Lejebil Erfurt Lufthavn
Biludlejning Erfurt Lufthavn

Erfurt Lufthavn (IATA Kode: ERF) er også kendt som Flughafen Erfurt-Weimar på grund af sin placering i Thüringen regionen i det centrale-østlige Tyskland. Regionen er kendt som hjertet af Tyskland og er et populært turistmål for indenlandske og internationale rejsende, der ønsker at se historiske seværdigheder, slotte og en lang række museer. Lufthavnen med sit eneste landingsbane og terminal er også populært for sæsonmæssige charterfly.

Luftfartsselskaber og Aestinations

En håndfuld af regionale og charter luftfartsselskaber tjeneste Erfurt Lufthavn. Air VIA giver sæsonbestemte flybilletter til Varna og Bourgas. Germania giver sæsonbestemt destination ruter til Tenerife, Korfu og Ibiza .Nye ruter til London og Fuerteventura er planlagt til efteråret 2013.Tunisair giver charterfly til Enfidha og Djerba. Croatia Airlines giver sæsonbestemte charterfly til Split og Pula.

Lufthavn Faciliteter

Den Erfurt Lufthavn et begrænset, men behagelig række faciliteter og tjenester til passagererne. Mad og drikke muligheder er tilgængelige i lufthavnen Bistro ligger i Terminal B. Air Shop giver en række shopping muligheder for snacks, drikkevarer, og trykte materialer. VIP rejsende kan slappe af i VIP-loungen og nyde en række frynsegoder. Biludlejning i Erfurt Lufthavn omfatter dem, som Avis, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler