billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Dresden Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Dresden Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Dresden Lufthavn. Biludlejning i Dresden Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Dresden Lufthavn guide

Lejebil Dresden Lufthavn
Biludlejning Dresden Lufthavn

Dresden International Lufthavn (IATA Kode: DRS) er en af de største lufthavne i Tyskland .Også kendt i fortiden som Flughafen Dresden Klotzsche lufthavnen er beliggende i den centrale østlige Sachsen region i Tyskland syd for Berlin og nær den tjekkiske grænse. Lufthavnens to landingsbaner og hovedterminal håndterer omkring 2 millioner passagerer om året med lidt over 30.000 flyvninger. Lufthavnen, ligesom andre i Tyskland, er kendt for sin militære brugt under Anden Verdenskrig, og som den vigtigste lufthavn for international trafik til Østblokken før Berlin muren faldt.

Flyselskaber og destinationer

Dresden Lufthavn leverer tjenesteydelser gennem en bred vifte af nationale og internationale luftfartsselskaber. Store luftfartsselskaber opererer ud af lufthavnen omfatter Aeroflot, Air Berlin, Croatia Airlines, Germanwings, Hamburg Airways og Vueling. Regelmæssigt ruteflyvninger til Moskva, Düsseldorf, London, Basel, München og Barcelona er populære.Seasonal chartre og ruter omfatter destinationer såsom Korfu, Varna, Hurghada og Rhodos .

Lufthavn Faciliteter

Dresden International Lufthavn er rejsende-venlige og tilbyder en bred vifte af butikker, restauranter og rejser-fokuserede tjenester. Den vigtigste terminal er topmoderne og designet med en skywalk, der forbinder parkeringspladsen til check-in områder. Shopping muligheder omfatter Market Place og Feinbäckerei og model Center. Når det kommer til spisemuligheder kan rejsende nyde Chili restaurant, Café Vanilla og ryger lounge eller kantinen. Ekstra ydelser omfatter en lille casino massagestole og hæveautomater. Transport til og fra lufthavnen er let via jernbane eller bus optioner, taxikørsel og biludlejning. Biludlejningsskranken er placeret i terminalen og leveret af ADAC, Avis, Hertz, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler