billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Dortmund Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Dortmund Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Dortmund Lufthavn. Biludlejning i Dortmund Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Dortmund Lufthavn guide

Lejebil Dortmund Lufthavn
Biludlejning Dortmund Lufthavn

Dortmund Lufthavn (IATA Kode: DTM) er placeret i den nordlige Rhein-Westfall regionen i det nordlige Tyskland . Lufthavnen er klassificeret som en international lufthavn med én landingsbane og klemme der tjener omkring 2 millioner passagerer om året med 23.000 flyvninger. Lufthavnen har en historie går tilbage til midten af ​​1920'erne, men efter to verdenskrige generelt ikke blev anvendt til kommercielle flyvninger frem til midten af ​​1950'erne. I dag er lufthavnen tjener primært som en mellemlanding eller forbindelsespunkt til små fly at skabe forbindelser til større lufthavne og destinationer inden for Tysklands grænser.

Flyselskaber og destinationer

Lufthavnen i dag fungerer primært som en tilslutning til små fly gør passager overførsler til større luftfartsselskaber og lufthavne i hele Tyskland. Hvis vejret tillader det, er charterfly lejlighedsvis planlagt. Store luftfartsselskaber, der opererer på Dortmund Lufthavn omfatter EasyJet, Germanwings, Ryanair, og Wizz Air. Air Berlin giver sæsonbestemte fly til Palma de Mallorca .EasyJet flys til London og Germanwings tilbyder en regelmæssig destination rute til München .Wizz Air giver faste ruter til Budapest, Bukarest, Sophia og Wroclaw.

Lufthavn Faciliteter

Dortmund Lufthavn giver nogle faciliteter til rejsende på grund af sin størrelse. En rejse butik giver rejsende med oplysninger om lokale rejser, turisme og hotel bookinger. Gratis duty shopping er tilgængelig på Heinemann. Yderligere faciliteter, herunder hotelophold, spisemuligheder og biludlejning er placeret i nærheden Dortmund.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler