billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Bremen Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Bremen Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Bremen Lufthavn. Biludlejning i Bremen Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Bremen Lufthavn guide

Lejebil Bremen Lufthavn
Biludlejning Bremen Lufthavn

Bremen Lufthavn (IATA Kode: BRE) er også kendt af de lokale som Flughafen Bremen. Lufthavnens enkelt bane og terminal tjener cirka 2,5 millioner passagerer om året fra en næsten 45.000 flyvninger. Lufthavnen fungerer som et vigtigt knudepunkt for Germania og Ryanair og giver mere end 50 destinationer.Lufthavnen har en interessant historie, som daterer sig tilbage til Første Verdenskrig, og spillede en vigtig rolle for tyske flyoperationer under Anden Verdenskrig, og som en luftbase for USA tvinger efter indgåelsen af ​​denne krig. Lufthavnen giver en lang række indenlandske, regionale og sæsonbestemte og charterfly for passagererne.

Flyselskaber og destinationer

Et stort antal indenlandske og regionale flyselskaber levere tjenester på Bremen Lufthavn. Air France (med operationer fra Hop!) leverer ydelser til Paris .Ryanair giver regelmæssige og populær destination ruter til Rome, Stockholm, Dublin, Thessaloniki og Tenerife .Turkish Airlines giver en regelmæssig rute til Istanbul . Regionale luftfartsselskaber Germanwings og Lufthansa giver regelmæssigt planlagte destinationer Stuttgart, Frankfurt og München .

Lufthavn Faciliteter

Bremen Lufthavn ligger inden for 15 minutter af downtown Bremen. Lufthavnsterminalen giver en lufthavn Shop og duty-free shopping for souvenirs og rejseartikler. Terminalen er også udstyret med pengeautomater, en boghandel og en 24-timers bageri. Den Bäckerei Kamps giver en dejlig til forskellige friskbagte lækkerier, drikkevarer og andre fødevarer muligheder til rådighed 24 timer i døgnet i Ankomsthallen. Internet hotspots findes også til rejsende. Biludlejning er placeret i biludlejning pavillon overfor Terminal Two, repræsenteret ved Avis, Enterprise, Europcar, Sixt og Hertz.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler