billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Baden Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Baden Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Baden Lufthavn. Biludlejning i Baden Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Baden Lufthavn guide

Lejebil Baden Lufthavn
Biludlejning Baden Lufthavn

Baden Lufthavn (IATA Kode: FKB) er en kendt af lokalbefolkningen Bodman Airpark eller Flughafen Baden Baden. Lufthavnen er en af de største i Baden-Wurttemberg region Tyskland ikke langt fra München .Dens to landingsbaner og hovedterminal tjeneste som et knudepunkt for Ryanair og giver primært indenlandske og korte internationale flyveruter og transportører.

Flyselskaber og destinationer

Baden Lufthavn leverer tjenesteydelser af en række populære luftfartsselskaber. Air Berlin giver en regelmæssig rute til Berlin og sæsonbetonede ruter til Rimini og Palma de Mallorca .Germania luftfartsselskaber giver årstidens charterflyvninger til Antalya, Palma de Mallorca, og Tenerife .Luften carrire er også planlagt til at begynde at levere fly til Moskva i vinteren 2013. InterSky luftfartsselskab giver en regelmæssig rute til Hamburg. Ryanair tilbyder adskillige korte internationale flyvninger til populære rejsemål som Rome, Girona, Alicante og London . Ryanair giver også sæsonbetonede flybilletter til Marrakesh, Stockholm, Thessaloniki og Riga .

Lufthavn Faciliteter

Baden Lufthavn tilbyder et lille udvalg af spisemuligheder fra lys billetpris til at sidde ned spisning. The B & B Hotel Bodman Airpark serverer morgenmad. En række caféer og en bistro er tilgængelige i passagerterminalen. En øl haven med en nærliggende legeplads for børn er til rådighed i sikkerhedsområdet. For passagerer, der ønsker at dræbe nogen tid shopping, Travel Value Shop og Alize Souvenirs & Internet er tilgængelige i det offentlige område. En udendørs terrasse og en legeplads ligger i afgange del af terminalen. Pengeautomater, en lounge og konferencerum samt en besøgende terrasse er placeret inde i terminalen.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler