billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Augsburg Lufthavn

Hjem > Tyskland > Lejebil Augsburg Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Augsburg Lufthavn. Biludlejning i Augsburg Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Augsburg Lufthavn guide

Lejebil Augsburg Lufthavn
Biludlejning Augsburg Lufthavn

Augsberg Lufthavn er en regional lufthavn (IATA code: AGB) ligger i nærheden af München i den bayerske region i Tyskland . Det er en af de ældste byer i det sydvestlige Bayern og er et populært turistmål. Augsberg Lufthavn giver primært Air Charter tjenester og forretningsflyvning. Dens enkelt bane og terminal giver ubegrænset men komfortable adgang til en lang række faciliteter.

Flyselskaber og destinationer

Augsberg Lufthavn fungerer som en flyvende skole og forbindelsespunkt for forretnings-og charterflyvninger. De rullebaner, forklæde og flyvepladser er designet til mindre fly og ikke tjener større indenlandske eller regionale luftfartsselskaber.

Lufthavn Faciliteter

Augsberg Lufthavn tilbyder en række faciliteter til rejsende, der omfatter Air Lounge. Loungen kombinerer en café, restaurant og vinbar. Åbningstider er baseret på sæsonen. Lufthavnen giver også underholdning i form af en minigolfbane. En leje butik butik placeret inde i lufthavnen giver adgang til en bred vifte af flyvning udstyr. Den lille terminal giver også transport til og fra München, cirka 45 minutter væk med bil, via tog, taxa eller bus. Biludlejning er repræsenteret af flere selskaber i terminalen. Yderligere adgang til hotelophold, restauranter og tjenester er tilgængelige i nærliggende downtown München.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler