billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Tyrkiet

 

Hjem > Tyrkiet

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Tyrkiet. Biludlejning i Tyrkiet inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Istanbul Lufthavn Ataturk

fra kr.82,-

per dag

 

Antalya Lufthavn

fra kr.90,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Adana Lufthavn
Ankara Lufthavn
Antalya Lufthavn

Bodrum Imsik Lufthavn
Bodrum Milas Lufthavn
Dalaman Lufthavn

Istanbul Lufthavn Ataturk
Izmir Lufthavn

Kayseri Lufthavn Erkilet

Tyrkiet guide

Lejebil Tyrkiet
Biludlejning Tyrkiet

Indledning

Tyrkiet skræver både de europæiske og asiatiske kontinenter. Det meste af landet ligger i Asien, og er adskilt fra det europæiske Tyrkiet af Dardanellerne, Marmarahavet og Bosporus. Landets samlede areal er 302.535 kvadrat miles (kvadratkilometer). Det er omgivet af hav på tre lokaliteter: Middelhavet mod syd, Ægæerhavet mod vest, og Sortehavet mod nord. Dens jord grænser deles med Grækenland, Bulgarien, Armenien, Aserbajdsjan, Georgien, Iran, Irak og Syrien.Når centrum af Ottomon imperium blev det moderne Tyrkiet blev grundlagt i 1920'erne af nationalistiske leder Kemal Ataturk.

Befolkning og sprog

Skønsmæssigt 74.700.000 mennesker bor i Tyrkiet.Det officielle sprog, tyrkisk, er modersmål for omkring 85% af befolkningen. Kurdisk tales også her. Etniske tyrkere udgør 70-75% af befolkningen, mens kurderne udgør omkring 18% af befolkningen. Tyrkiet er hjemsted for betydelige mindretal af grækere, armeniere og jøder. Langt størstedelen af ​​befolkningen er muslimer. Næsten tre fjerdedele af Tyrkiets indbyggere bor i byer eller store byer.

Større byer og turistmål

I alt er der mindst 16 byer med mindst en halv million mennesker.De største byer er Istanbul (13,3 millioner indbyggere), Ankara (4.3 millioner) og Izmir (2,8 mio.)Ankara er hovedstaden.Populære turistmål omfatter kystbyen Bodrum, som tilbyder romerske ruiner, trendy klubber og små hyggelige landsbyer.Bursa og Edirne, historiske hovedstæder i Osmannerriget, er også populære destinationer. Cappadocia, et område i det centrale højland, tilbyder en overjordisk landskab (kendt som "fe skorstene,") med grotte kirker, hjem hugget ind i klipperne, og underjordiske byer.

Klima

Tyrkiets klima er varmt og tørt om sommeren, mens vintrene er våde og milde. Vejret tendens til at være hårdeste i midten af ​​landet. Tyrkiet oplever også lejlighedsvis vulkanudbrud, sammen med temmelig hyppige jordskælv.Den sidste store jordskælv i 1999.

Økonomi

Tyrkiets strategiske placering, sammen med sin voksende økonomi, har ført til dens anerkendelse som en regional magt i de seneste årtier.Landets BNP anslås til 1290 milliarder USD. Med verdens 15. største BNP, bl.a. Tyrkiets største industrier turisme, bankvæsen, byggeri, olieraffinering, jern og stål, byggeri, skibsbygning, landbrug og produktion af husholdningsapparater, biler, elektronik og tekstiler. Årlige eksport værdiansættes til 117 milliarder $ USD, og ​​import til 166 milliarder $ USD. Valutaen er den tyrkiske lira.

Transport

Tyrkiets vigtigste internationale lufthavn er Ataturk International Lufthavn, som ligger i Istanbul.Esenboga Lufthavn, der ligger i hovedstaden Ankara, byder et mindre antal internationale flyvninger.Større byer er også betjenes af regionale lufthavne. På grund af landets størrelse, indenrigsflyvninger er ofte en bedre oplevelse end busrejser til lange afstande. Tyrkiet har et omfattende bus netværk, samt en velholdt netværk af motorveje. Biludlejning er en bekvem måde at rejse hele Tyrkiet.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler