billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Tunesien

 

Hjem > Tunesien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Tunesien. Biludlejning i Tunesien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Melita Lufthavn

Monastir Lufthavn

Tunis Lufthavn

Tunesien guide

Lejebil Tunesien
Biludlejning Tunesien

Indledning

Tunesien det mindste land i Nordafrika, er omkranset af Libyen mod sydøst, Algeriet mod vest, og Middelhavet mod øst og mod nord.Tunesien har en samlet areal på 63.170 kvadrat miles (163.610 sq km). Den sydlige del af landet ligger i Sahara-ørkenen. I 1880'erne blev Tunesien et fransk protektorat. Det blev en uafhængig stat i 1956. I januar 2011, kulminerede oprør over høj arbejdsløshed, fattigdom og korruption i en styrte regeringen. Mens den politiske uro er blevet væsentligt påvirket landet i fortiden, siden den nye regering kom til magten i landet ser ud til at have opnået stabilitet.

Befolkning og sprog

Tunesiens anslået befolkning er 10,7 mio. Det anslås 98% af tuneserne er af arabiske og Berber afstamning, selvom de fleste identificerer sig selv som arabere. I det 19. og tidlige 20. århundrede, var Tunesien hjem for store bestande af franske, italienske og jødiske indbyggere, selvom næsten alle tilbage efter Tunesien blev selvstændigt efter Anden Verdenskrig. Islam er den officielle statsreligion, og en skønnet 98% af befolkningen er muslimer, mens omkring 1% er kristne.Det officielle sprog er arabisk. Fransk tales også udbredt her, på grund af landets historie som en fransk territorium.

Større byer og turistmål

Tunis, hovedstaden og den største by, har cirka 1 million indbyggere.Den næststørste er Sfax (905.000) og Nabeul (734,000). Tunis ligger i det nordlige Tunesien, et bjergrigt område, der også byder på flere meget populære Middelhavet badebyer. Sfax, en historisk by, der er beliggende i det centrale Tunesien, som også har meget gode strande. Øen Djerba har 39 synagoger og dens jødiske historie går tilbage 2500 år, hvilket gør det til et vigtigt pilgrimsmål. Mod syd ligger Sahara Tunesien med smukke ørkenlandskab. Adskillige byer i denne region, herunder Matmata og Tozeur, blev brugt til at filme Star Wars scener.

Klima

Tunesiens klima er tempereret i de nordlige bjerge, milde, regnfulde vintre. Somrene er varme og tørre hele nationen, med varmere temperaturer sydpå du rejser. Den sydlige del af Tunesien er et ørken, og har tendens til at være meget varm og solrig.

Økonomi

Økonomien i Tunesien er i færd med at liberalisere og privatisere. Den aktuelle BNP skønnes at 46.400 millioner $ USD, hvilket giver Tunesien et af de højeste per capita bruttonationalprodukt i Afrika og Mellemøsten. Denne eksport-fokuserede økonomi har tidlige eksport værdi på 17.600 millioner $ USD. Store industrier omfatter produktion af tøj, fodtøj, bildele, og elektriske maskiner, oliven, olie, minedrift (især jernmalm og fosfat) og turisme. Valutaen er den tunesiske dinar (TND).

Transport

De største lufthavne er Tunis Carthage International Lufthavn, Djerba-Zarzis International Lufthavn, og det nyligt åbnede Enfidha - Hammamet International Lufthavn, som alle tilbyder internationale flyvninger.Der er moderne, komfortable tog mellem byerne Kartago, Marsa, Tunis, Sousse, Sfax og Monastir. Vejnettet er omfattende; tre motorveje kendt som A1, A2 og A3 krydser landet. Kvaliteten af ​​de lokale veje kan være lidt plettet i områder uden for de større byer, og tuneserne tendens til at være uforudsigelige og aggressive bilister. Biler er den bedste måde at rejse rundt i landet, overveje at forlade sig på busser eller leje en driver, hvis du ikke er bekendt med kørsel i udviklingslandene.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler