billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Ostrava Lufthavn

Hjem > Tjekkiet > Lejebil Ostrava Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Ostrava Lufthavn. Biludlejning i Ostrava Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Ostrava Lufthavn guide

Lejebil Ostrava Lufthavn
Biludlejning Ostrava Lufthavn

Ostrava Lufthavn (IATA Kode: OSR) er også kendt som Leos Janacek Lufthavn Ostrava og er beliggende i den fjerneste østlige del af Tjekkiet. Lufthavnen fungerer som en vigtig havn for indrejse fra Bravia og Schlesien og er åben 24 timer i døgnet. Lufthavnen kan håndtere fly op til størrelsen af ​​en Antonov-124 på enkelt bane. Terminalen behandler cirka 290.000 passagerer om året med over 16.000 flyvninger.

Flyselskaber og destinationer

En række flyselskaber levere tjenester til og fra lufthavn og omfatter dem, som Czech Airlines, Ferie Czech Airlines, Travel Service Airlines, SmartWings og Ryanair. Populære internationale destinationer omfatter Paris, London og Prag .Seasonal fly til Tjekkiet og de ​​omkringliggende områder omfatter Antalya, Rhodes, Palma de Mallorca, Thessaloniki og Hurghada .

Lufthavn Faciliteter

Ostrava Lufthavn er forholdsvis lille, men gør tilbyde en bred vifte af faciliteter til at passagerer i sin enkelt terminal, der omfatter en business lounge og bagage krympepakning tjenester. En række menupunkter på Mattoni Grand Café tilbyder mad og drikke. Banktjenester, mødelokaler og et puslerum og legeplads tilbyder hvile og komfort til rejsende. Shop på Aelia Duty Free eller Relay Shop. Pleje leje agenturer er repræsenteret ved Avis, Budget, Europcar og Hertz.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler