billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Tjekkiet

 

Hjem > Tjekkiet

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Tjekkiet. Biludlejning i Tjekkiet inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Brno Lufthavn

Ostrava Lufthavn

Prag Ruzyne Lufthavn

Karlovy Vary Lufthavn

Tjekkiet guide

Lejebil Tjekkiet
Biludlejning Tjekkiet

Indledning

Den Tjekkiske Republik, tidligere kendt som Tjekkoslovakiet, er et land beliggende i det centrale Europa, med en gammel og interessant historie. Tjekkoslovakiet stammer fra den tjekkiske og slovakiske folks sammenføjning af grupper i det tidligere Østrig ungarske kejserrige, sammenlægning at danne, hvad der blev Tjekkoslovakiet efter Første Verdenskrig. Men Tjekkoslovakiet er mest kendt for sin hovedstad Prag, og dens charme, skønhed og historie har tryllebundet rejsende i generationer.
Den Tjekkiske Republik i dag er omgivet af Tyskland og Polen i nord og øst og Slovakiet og Østrig mod syd.Landet er helt isolerede, selv om landet har rigelige søer, floder og bifloder.

Befolkning og sprog

Tjekkiet er hjem for næsten 10 millioner mennesker, med de vigtigste sprog, der tales være tjekkisk.Etniske grupper i Tjekkiet også Moravian, slovakisk, og en meget lille procentdel af indvandrere fra andre lande. Ligesom mange andre østeuropæiske lande,. Den tjekkiske folk klynge omkring de større byer, med næsten 75% af befolkningen bor i byområder

Religion

Den største religion praktiseres i Tjekkiet er romersk-katolske, og et lille antal andre kristne trosretninger, men næsten 60% af indbyggerne i Den Tjekkiske Republik er associeret til nogen specifik religion.

Større byer og turistmål

Prag er hovedstaden i Den Tjekkiske Republik, befolket af lige over en million mennesker. Beliggende lige nord for Bøhmen bjergkæde, er byen kendt for sin smukke arkitektur, god mad og visuelle sites. Andre ofte besøgte byer i Tjekkoslovakiet omfatter Plzeň, Brno, og Ostrava blandt andre.Når du er i Tjekkiet, så sørg for at besøge:

  • Vranov slot
  • UNESCO World Heritage site af Český Krumlov, af middelalderen
  • Tjek de varme mineralske kilder ved Karlovy Vary
  • Besøg S. Barbara Katedralen i Kutna Hora
  • Besøg slottet og den gamle bydel i Prag

Klima

Klimaet i Tjekkiet er mildt og køligt om sommeren, men kan være ekstremt koldt, fugtigt og overskyet i vintermånederne. Den nordlige del af Tjekkiet, Bohemia, er sammensat af plateauer og rullende sletter omgivet af lave bjerge, mens Mæhren, i den sydøstlige del af landet, er meget kuperet.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Tjekkiet er den tjekkiske koruna.Den Tjekkiske Republik har en af ​​de mest stabile markeder i Den Europæiske Union i dag. BNP-købekraft Tjekkiet er ca US 285 milliarder dollar, er stærkt afhængigt servicesektoren for sin arbejdsstyrke. Større industrier omfatter maskiner og udstyr, glas, våben og køretøjer, mens landbruget afhængig afgrøder som kartofler og hvede, samt kvæg og fjerkræ. Den Tjekkiske Republik eksporterer ca US $ 138 milliarder om året, primært i råvarer, transportudstyr og maskiner. Landet importerer ca US 133 milliarder dollar om året, primært i råmaterialer og brændsler, kemikalier og maskiner og transportudstyr.

Transport

Da Den Tjekkiske Republik er et smukt land, er billeje anbefales for turister, der ønsker at fordybe sig i kulturen, kulisser og veje i landet. Den Tjekkiske Republik også nyder rigelige luft rejsemuligheder, og næsten 10.000 kilometer jernbaner.De store lufthavne i Den Tjekkiske Republik, og omfatter, men ikke begrænset til Václav Havel Lufthavn i Prag, den Brno Lufthavn i Brno, Pardubice lufthavn i Pardubice, og Karlovy Vary lufthavn i Karlovy Vary.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler