billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Brno Lufthavn

Hjem > Tjekkiet > Lejebil Brno Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Brno Lufthavn. Biludlejning i Brno Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Brno Lufthavn guide

Lejebil Brno Lufthavn
Biludlejning Brno Lufthavn

Brno Lufthavn er også kendt som Turany International Lufthavn (IATA kode: BRQ), og er en stor lufthavn i Brno i den sydøstlige del af Den Tjekkiske Republik. Dette er en større lufthavn og den anden travleste i republikken. Dens enkelt bane og vigtigste terminal med to concourses tjeneste 540.000 passagerer om året fra et halvt dusin regional flyselskaber.

Flyselskaber og destinationer

Brno Lufthavn leverer tjenesteydelser af en række regionale og internationale luftfartsselskaber, der omfatter Ryanaair, SmartWings, Wizz Air, og Travel Service Airlines. Populære internationale destinationer omfatter London og Moskva .Seasonal fly til Palermo, Thessaloniki, Kos, Lamezia Terme og Palma de Mallorca er et par af de yderligere destinationer fra disse flyselskaber.

Lufthavn Faciliteter

Den relativt lille lufthavn tilbyder en række faciliteter til rejsende, der omfatter en restaurant i ankomsthallen (som tilbyder traditionelle tjekkiske billetpris). En Baguetteria giver lys billetpris og to barer serverer sodavand, kaffe og alkoholholdige drikkevarer (check ud Starobrno Bar). Inflight Restaurant tilbyder traditionelle tjekkiske retter og drikkevarer. To små butikker (en toldfri) er også tilgængelige. Passagerer kan finde ATM og udenlandsk valuta optioner, bagage indpakning tjenester og adgang til WiFi i terminalen. Biludlejning tjenester er placeret i passage mellem afgang og ankomst hall med ydelser fra Europcar, Hertz, Avis og Budget.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler