billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Phuket Lufthavn

Hjem > Thailand > Lejebil Phuket Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Phuket Lufthavn. Biludlejning i Phuket Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Phuket Lufthavn guide

Lejebil Phuket Lufthavn
Biludlejning Phuket Lufthavn

Beliggende kun en kort afstand fra centrum af Phuket City, Phuket lufthavn (IATA kode HKT) er en vigtig del af landets turistindustri. Hvert år næsten 10 millioner passagerer fra hele verden besøger Thailand gennem Phuket lufthavn, hvilket gør det den anden travleste lufthavn i landet!Der er to terminaler i lufthavnen - en for indenrigsflyvninger og den anden for internationale flyvninger. En enkelt bane er featured på Phukets lufthavn. Lufthavnen fungerer også som en hub for Thai AirAsia flyselskaber. En ekspansiv og renovering er i øjeblikket finder sted i Phuket Lufthavn for at imødekomme den voksende trafik og er indstillet til afslutning i 2015.

Flyselskaber og destinationer

Mange indenlandske og internationale flyselskaber opererer ud for Phuket lufthavn, herunder Virgin Australia, Emirates, Finnair, Jetairfly, Air Berlin, Cebu Pacific, Korean Air og Nordwind Airlines. De mest populære ruter til og fra Phuket lufthavn omfatter Singapore, Kuala Lumpur, Hong Kong, Seoul, Moskva og Shanghai .

Lufthavn Faciliteter

Den naturlige skønhed af Phuket trækker millioner af besøgende fra hele verden. Tjenester leveret på Phuket Lufthavn omfatter offentlig transport, lufthavnen hoteller, biludlejning og passager assistance. En ny resort beliggende i nærheden af ​​hotellet, Dewa Phuket, er en kort afstand fra lufthavnen og tilbyder gratis transport til lufthavnen gæster. Passagerer interesseret i en bil leje vil finde et bredt udvalg på Sixt, Hertz, Budget, Avis, Europcar og thailandske leje en bil.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler