billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Thailand

 

Hjem > Thailand

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Thailand. Biludlejning i Thailand inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Bangkok Lufthavn

fra kr.72,-

per dag

 

Phuket Lufthavn

fra kr.72,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn
Chiang Mai Lufthavn
Chiang Rai Lufthavn
Don Mueang Lufthavn
Hua Hin Lufthavn

Khon Khaen Lufthavn
Koh Samui Lufthavn
Korat Lufthavn
Krabi Lufthavn
Phitsanoulok Lufthavn

Phuket Lufthavn
Surat Thani Lufthavn
Udon Ratchathani Lufthavn
Udon Thani Lufthavn

Thailand guide

Lejebil Thailand
Biludlejning Thailand

Indledning

Thailand er et land i Sydøstasien grænser Burma (Myanmar), mod nordvest, Laos mod nordøst, Cambodja mod sydøst, og Malaysia mod syd.The Gulf of Thailand og Andaman Havet ligger mod syd og vest. Det samlede areal er 198.120 kvadrat miles (513.120 sq km). Tidligere kendt som Siam, Thailand er det eneste land i Sydøstasien, aldrig at have været regeret af en europæisk magt. Kendt for sit tropiske klima, fascinerende kultur og fantastiske strande, Thailand er en magnet for internationale rejsende.

Befolkning og sprog

Skønsmæssigt 67 millioner mennesker bor i Thailand.Det overvældende flertal er Thai eller thailandsk-kinesisk. Mere end 94% er Theravada Buddhist, med mindre antal Muslin (4%) og kristne (1%) beboere. Det officielle sprog er Thai, med mange forskellige dialekter, der tales i hele landet.Dialekter af Lao, malajisk og kinesiske, samt talrige stammefolk sprog, er også talt her. Mens mange studerende tager engelsk klasser, få er flydende, med undtagelse af dem i de øverste klasser bor i byerne.

Større byer og turistmål

Hovedstaden Bangkok, tjener som landets politiske, kommercielle og kulturelle centrum.Langt den største by i landet, har Bangkok skønsmæssigt 5,7 millioner mennesker. Den næste største by, Nonthaburi, har en anslået 261.000 mennesker. Alle andre byer i Thailand har færre end 200.000 indbyggere. Nogle af de mindre byer, der er populær blandt turister omfatter Ayutthaya (en historisk by, engang hovedstad i Siam) og Pattaya (kendt for sit natteliv).
Landet kan nemt opdeles i flere forskellige geografiske regioner. Det nordlige Thailand er bjergrigt. I midten af ​​landet er hovedsageligt fladt, domineret af Chao Phraya-floden dalen kører til Golfen af ​​Thailand. Bankok ligger i Central Thailand. Eastern Thailand tilbyder en række smukke strande og øer. Sydlige Thailand omfatter den smalle Kra landtange, udvidelse i Malay-halvøen, og er kendt for frodige regnskove og hundredvis af miles kyststrækning. Phuket - et populært turistmål, der nu er meget udviklet, men stadig tilbyder nogle smukke strande - ligger i det sydlige Thailand.

Klima

Thailand har et tropisk klima, og det er varmt og fugtigt hele året rundt. Temperaturer gennemsnitligt 82-95 ° F (28-35 ° C) året rundt. De højeste temperaturer opstår typisk i marts til juni. Lidt køligere temperaturer kan findes i bjergene mod nord og i den kølige årstid fra november til februar. Kendetegnet ved monsunen, det har en tendens til at være meget regnfulde her, især i september og oktober. På grund af den lidt køligere og tørrere vejr, er november til februar mest populære tid af året at besøge.

Økonomi

Siden 1980'erne har Thailand oplevet en hurtig økonomisk vækst. BNP skønnes i øjeblikket ved 340 milliarder kroner USD. Anses for at være en nyligt industrialiseret land, det er en stor eksportør. Årlige eksport til en værdi af mere end 219 milliarder dollar USD, omfatter ris, tekstil, fodtøj, gummi, smykker, biler, computere, elektriske apparater., Wolfram og tin.Thailand er verdens største eksportør af ris. Turisme bidrager også væsentligt til økonomien i Thailand; landet har tiltrukket et stort antal udlændinge fra de udviklede lande. Valutaen i Thailand er bath (฿).

Transport

Thailands vigtigste internationale lufthavne er i Bangkok og Phuket. Der findes også mindre internationale lufthavne i Chiang Mai, Ko Samui, Krabi og Hat Yai.Fordi landet er forholdsvis stor, kan indenrigsflyvninger være en god måde at undgå lange busture, hvis du rejser fra den ene side af landet til den anden.
Bussystem er omfattende. Motorcykler, hvoraf mange tjener som taxier, er også et almindeligt syn her. Leje en bil er en god mulighed for at udforske mere fjerntliggende områder af landet, især mod nord. Dog kan Thailands veje være farligt, og kørsel her er ikke for sarte sjæle. Hvis du planlægger at leje en bil, overveje at ansætte en chauffør så godt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler