billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Sydafrika

 

Hjem > Sydafrika

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Sydafrika. Biludlejning i Sydafrika inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Johannesburg Tambo Lufthavn

fra kr.81,-

per dag

 

Cape Town Lufthavn

fra kr.90,-

per dag

         

Durban Lufthavn

fra kr.82,-

per dag

 

Port Elizabeth Lufthavn

fra kr.90,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Bloemfontein Lufthavn
Cape Town Lufthavn International
Durban Lufthavn International
Durban Lufthavn Virginia
East London Lufthavn
George Lufthavn
Johannesburg Rand Lufthavn

Johannesburg Tambo Lufthavn Int

Kimberley Lufthavn
Kruger Mpumalanga Lufthavn
Mafikeng Apt. Mmabatho
Margate Lufthavn
Maseru Lufthavn
Mthatha Lufthavn

Phalaborwa Lufthavn

Pietermaritzburg Lufthavn
Polokwane Lufthavn
Port Elizabeth Lufthavn
Richard Bay Lufthavn

Upington Lufthavn

Sydafrika guide

Lejebil Sydafrika
Biludlejning Sydafrika

Indledning
Sydafrika ligger på den sydlige spids af kontinentet. Det grænser omfatter Det Indiske Ocean til syd og øst, det sydlige Atlanterhav og Nambia mod vest Mozambique mod øst, Botswana og Zimbabwe mod nord.Indkapslet i Sydafrika er kongeriget Lesotho.
Den hollandske East Indien Company etableret en lille bygd på hvad der nu er Cape Town i 1652. Afrika-fødte efterkommere af de tidlige europæiske bosættere blev kendt som afrikaanerne, som etablerer en social orden baseret på adskillelse, der blev officielt lov i 1948 som Apartheid.
I årtier Sydafrika var synonymt med apartheid, men dens afslutning i 1990 med ophævelsen af ​​apartheid love signalerede en ny demokratisk æra for landet.

Befolkning og sprog

Sydafrika har en befolkning på 51.700.000, næsten 60 procent af dem er sort. Minoritetsgrupper omfatter hvide, indiske og asiatiske. Der er 11 officielle sprog: IsiZulu, isiXhosa, Afrikaans, Sepedi, engelsk, Setswana, Sesotho, Xitsonga, Siswati, Tshivenda og isiNdebele.
Der er en lige så bred vifte af religioner, med 36 procent af befolkningen at følge nogle protestantiske trosretning. Minoritetsreligioner omfatter katolicisme, islam og andre kristne ordrer.

Større byer og turistmål
Sydafrika har mange større byer, herunder Johannesburg (pop: 3,6 mio), Cape Town (3,4 mio), East Rand (3,1 millioner) Durban (2,8 millioner) og hovedstaden, Pretoria (1,4 mio.)
Sydafrika er fyldt med attraktioner. Det har et stort antal dyreparker og tilflugtssteder, ingen mere berømt end Kruger Park. Etableret i 1898 og 7.700 kvadratkilometer nationalpark tilbyder besøgende spektakulære animalske diversitet.
Blyde River Canyon er den tredje største canyon i verden, men i modsætning til Grand Canyon golde rock, er Sydafrikas canyon en frodig, grøn flade.
Sydafrika har en smuk kystlinje, der tilbyder smukke, hvide sandstrande samt mest barske terræn.
Strandene ved Plettenberg Bay er populære for svømmere og solbadere ønsker at slappe af. Der er mange muligheder for vandreture i hele landet, herunder Otter Trail langs Tsitsikamma kyst, den De Hoop reserve og i Cedarberg og Drakensberg bjergene.
Hvalsafari sker mellem september og november på kysten mellem Cape Town og Arniston.

Klima
Beliggende på den sydlige halvkugle, Sydafrikas somre, fra midten af ​​oktober til midten af ​​februar, er varme og solrige. Vinter varer fra maj til juli og er kendetegnet ved solrige dage og kølige aftener, med temperaturer lejlighedsvis nå frysepunktet.

Økonomi

Sydafrika betragtes som en spirende marked med en rigelig forsyning af naturressourcer, der besidder omkring 90 procent af platinmetaller på jorden; 80 procent af mangan, 73 procent af krom, og 41 procent af guldet. Andre eksport omfatter diamanter. Importen omfatter olieprodukter, videnskabelige instrumenter, og fødevarer. Sydafrika har et bruttonationalprodukt 402.100.000.000 $ og dens enhed af valuta er ZAR.

Transport

Sydafrika har flere store lufthavne, herunder OR Tambo i Johannesburg, Cape Town International Lufthavn, og King Shaka International i Durban .
Travel inde Sydafrika kan gøres med bus, tog eller udlejningsbil. For eksempel er CABS Biludlejning et nationalt selskab med kontorer i Cape Town, Johannesburg, Durban, Port Elizabeth og George.
For at komme omkring byerne, taxier er tilgængelige, men kun ved at ringe til at anmode om en pick up.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler