billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Östersund Lufthavn

Hjem > Sverige > Lejebil Östersund Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Östersund Lufthavn. Biludlejning i Östersund Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Östersund Lufthavn guide

Lejebil Östersund Lufthavn
Biludlejning Östersund Lufthavn

Tidligere kendt som Östersund Lufthavn (IATA kode OSD), dens officielle navn er nu Östersund Lufthavn og tjener næsten 377.000 passagerer hvert år. Lufthavnen åbnede første gang i 1958 og er nu en international lufthavn med en enkelt terminal og to landingsbaner. Den fremherskende kilde til passagertrafikken kommer fra indenrigsflyvninger. Den Östersund Lufthavn er en hub destination for Nextjet.

Flyselskaber og destinationer

Direktflyg, Malmø Aviation, skandinaviske og Nextjet er de fire luftfartsselskaber, som udbyder ruteflyvning til Umeå og Stockholm-Bromma/Arlanda .Seasonal chartre er til rådighed på en række andre luftfartsselskaber, herunder Aegean Airlines, Flybe, Scandinavian Airlines, Atlantic Airways og Corendon Airlines giver et udvalg af ruter hele året, herunder Rhodes, København, Manchester, Gøteborg og Antalya .

Lufthavn Faciliteter

En terminal restaurant, biludlejning, bagageassistance, familie assistance, handicap assistance og rejser ligger bekvemt nær ankomst og afrejse gates. Restauranten er åben i flyafgang og giver et sortiment af lette snacks og drikkevarer. Offentlig transport er tilgængelig i tillæg til biludlejning gennem store selskaber, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler