billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Nyköping Lufthavn

Hjem > Sverige > Lejebil Nyköping Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Nyköping Lufthavn. Biludlejning i Nyköping Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Nyköping Lufthavn guide

Lejebil Nyköping Lufthavn
Biludlejning Nyköping Lufthavn

Almindeligvis kendt som Stockholm Skavsta Lufthavn, er Nyköping Lufthavn (IATA kode NYO) ligger i kort afstand fra Stockholm og giver indenlandske og internationale service.En væsentlig del af Nyköping Lufthavn flåde består af lavprisselskaber, mens tiltrækker utallige budget rejsende. Hvert år er der mere end 2,5 millioner passagerer besøger Nyköping lufthavn gør det til det næststørste lufthavn i regionen. Faciliteterne på Nyköping Lufthavn består af to baner og en enkelt passager terminal.

Flyselskaber og destinationer

Ryanair og Wizz Air er to flåder, der tilbyder den mest service fra Nyköping Lufthavn til destinationer som Barcelona, Lübeck, Hahn, London, Berlin, Skopje og Tenerife Syd .Ryanair giver sæsonbestemt servicen til at vælge destinationer, ligesom Freebird Airlines og Gotlandsflyg (drevet af Golden Air) til steder som Memmingen, Antalya, Visby, Zadar og Palma de Mallorca for at nævne et par stykker.

Lufthavn Faciliteter

En række af tjenester og faciliteter udbydes til besøgende passerer gennem terminalen i Nyköping Lufthavn herunder børn og familie, mødelokaler, restauranter, bagage bistand, internetadgang, biludlejning og butikker. Caféer og HMS Host giver et udvalg af snacks og drikkevarer. Offentlig transport er tilgængelig fra terminalen, men for dem interesseret i en bil leje, er mange muligheder leveres gennem Sixt, Avis, Hertz, Budget og Europcar.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler