billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Luleå Lufthavn

Hjem > Sverige > Lejebil Luleå Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Luleå Lufthavn. Biludlejning i Luleå Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Luleå Lufthavn guide

Lejebil Luleå Lufthavn
Biludlejning Luleå Lufthavn
Den Luleå Lufthavn (IATA kode LLA) ligger i nærheden af Kallax og betragtes som den sjette største lufthavn i Sverige ifølge passagertrafikken.Lufthavnen, der ser næsten en million passagerer om året, er også den største lufthavn i den nordlige region af landet. Den Luleå Lufthavn fik sin start som en militær lufthavn i løbet af 1941 og blev en civil facilitet i 1944. I dag passagerer gennem den fælles terminal og over den længste bane i Sverige!

Flyselskaber og destinationer

Enkelte flyselskaber giver ruteflyvning til destinationer på Luleå Lufthavn. Avies, Direktflyg, Norwegian Air Shuttle og Scandinavian Airlines tilbyder service til at vælge destinationer som Pajala, Sundsvall, Stockholm og Kiruna .Charterfly til internationale destinationer som Phuket, Gran Canaria og Rhodos er tilvejebragt på bærere såsom Aegean Airlines, Novair, Thomson Airways og Freebird Airlines.

Lufthavn Faciliteter

Passagerer på Luleå Lufthavn har et par bekvemmeligheder, hvorfra man kan vælge, herunder handicap assistance, familie assistance, biludlejning, butikker og restauranter. Mad og drikke leveres via Café Biggles og Mat & Fika, mens et sortiment af varer sælges i toldfri center inden for terminalen. Leder du efter en udlejningsbil? Den Luleå Lufthavn tilbyder en række valg gennem store luftfartsselskaber som Hertz, Mabi, Avis og Europcar.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler