billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Linköping Lufthavn

Hjem > Sverige > Lejebil Linköping Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Linköping Lufthavn. Biludlejning i Linköping Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Linköping Lufthavn guide

Lejebil Linköping Lufthavn
Biludlejning Linköping Lufthavn

Den lille Linköping Lufthavn (IATA kode LPI) deler facilitet plads med civile luftfart og Saab Group, den svenske rumfarts-og forsvarsindustrien organisation. Lufthavnen har en enkelt terminal og landingsbane for dens begrænsede antal passagerer hvert år.

Flyselskaber og destinationer

To flyselskaber opererer ud af Linköping Lufthavn, herunder Nextjet med service til København og KLM (drives af KLM Cityhopper) med service til Amsterdam .Passagerer udnytte disse flyvninger vil have en lang række internationale og indenlandske luftfartsselskaber at vælge imellem som indirekte flyvninger.

Lufthavn Faciliteter

Et begrænset antal faciliteter udbydes til passagerer, der flyver ud af Linköping Lufthavn. Handicap bistand, bagage bistand, restaurant, biludlejning og butikker er alle featured inde fra terminalen. Snup en bid at spise på Albatross Restaurant, der tilbyder varme og kolde drikke og måltider. Automater er placeret overalt i terminalen for bekvemmelighed og lethed. Servicecenteret indeholder et sortiment af gaver og souvenirs. Biludlejningsfirmaer leveret gennem lufthavnen omfatter Sixt, Europcar, Avis og Hertz.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler