billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Arvidsjaur Lufthavn

Hjem > Sverige > Lejebil Arvidsjaur Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Arvidsjaur Lufthavn. Biludlejning i Arvidsjaur Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Arvidsjaur Lufthavn guide

Lejebil Arvidsjaur Lufthavn
Biludlejning Arvidsjaur Lufthavn

Den lille Arvidsjaur Lufthavn (IATA kode AJR) er placeret en kort køretur fra byen Arvidsjaur og har en af ​​de længere landingsbaner i den nordlige del af landet. Hvert år næsten 42.000 passagerer gennem terminalen og enkelt bane. Placering og længde af landingsbanen rumme internationale chartrede jetfly, hvilket gør det til et ideelt sted for bil forsendelser til at køre test i nærheden af ​​byen.

Flyselskaber og destinationer

Begrænset tjenesteydelsen af ​​Arvidsjaur Lufthavn. Nextjet giver ruteflyvning til Lycksele og Stockholm, mens Air Sverige og FlyCar giver sæsonbestemte flybilletter til London, Stuttgart, Hannover, München, København og Hahn .Gennem vinteren, særlige chartre fra Tyskland er steget som nærhed til tyske auto beslutningstagere er praktisk og giver let adgang til Arvidsjaur Lufthavn for vinteren test.

Lufthavn Faciliteter

Vælg faciliteter udbydes via Arvidsjaur Lufthavn, herunder handicap assistance, parkering, restaurant og biludlejning. Restauranten i terminalen giver en al carte menu og catering. Offentlige transport muligheder er der i stedet for bil lejer eller biludlejning.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler