billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Angelholm Lufthavn

Hjem > Sverige > Lejebil Angelholm Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Angelholm Lufthavn. Biludlejning i Angelholm Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Angelholm Lufthavn guide

Lejebil Angelholm Lufthavn
Biludlejning Angelholm Lufthavn

Den Ängelholm Lufthavn (IATA kode AGH) er almindeligt kendt som Ängelholm-Helsingborg Lufthavn og sidder tæt afstand fra de to svenske byer af samme navn. Lufthavnen startede som en militær base i 1945 og begyndte som en civil lufthavn i 1960. Den Ängelholm Lufthavn blev udelukkende en civil lufthavn i 2002, da luftvåbnet venstre. Hvert år næsten 400.000 passagerer gennem den fælles terminal og en landingsbane på indenlandske og internationale destinationer.

Flyselskaber og destinationer

En håndfuld af flyselskaber opererer ud af Ängelholm Lufthavn, herunder Turkietresor, Solresor, Kullaflyg, Ryanair, Scandinavian Airlines og Gotlandsflyg. Den mest populære destination fra Ängelholm Lufthavn er i Stockholm .Alternative destinationer omfatter Mora, Alicante, Visby, Antalya og Azorerne.

Lufthavn Faciliteter

Begrænsede faciliteter er tilgængelige på Ängelholm Lufthavn, herunder restauranter, biludlejning og toldfri butik. Restauranten Take Off features et udvalg af salater og sandwich samt kaffe og drikkevarer. Sixt, Hertz, Europcar og Avis giver alle biludlejningsfirmaer valg for hver passager.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler