billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Storbritannien

 

Hjem > Storbritannien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Storbritannien. Biludlejning i Storbritannien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

London Lufthavn Heathrow

fra kr.153,-

per dag

 

London Lufthavn Gatwick

fra kr.144,-

per dag

         

Manchester Lufthavn

fra kr.144,-

per dag

 

Edinburgh Lufthavn

fra kr.127,-

per dag

         

Glasgow Lufthavn

fra kr.127,-

per dag

 

Birmingham Lufthavn

fra kr.127,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Aberdeen Lufthavn
Belfast Lufthavn City
Belfast Lufthavn Int
Birmingham Lufthavn
Blackpool Lufthavn
Bournemouth Lufthavn
Bristol Lufthavn
Cardiff Lufthavn
Coventry Lufthavn
Derry Lufthavn
Doncaster Lufthavn
East Midlands Lufthavn

Edinburgh Lufthavn
Exeter Lufthavn
Glasgow Lufthavn
Glasgow Prestwick Lufthavn
Gloucestershire Lufthavn
Guernsey Lufthavn
Humberside Lufthavn
Inverness Lufthavn
Isle Of Man Lufthavn
Jersey Lufthavn
Leeds Bradford Lufthavn
Liverpool Lufthavn

London Lufthavn City
London Lufthavn Gatwick
London Lufthavn Heathrow
London Stansted Lufthavn
Luton Lufthavn
Manchester Lufthavn
Newcastle Lufthavn
Newquay Lufthavn
Norwich Lufthavn
Plymouth Lufthavn
Prestwick Lufthavn

Southampton Lufthavn

Storbritannien guide

Lejebil Storbritannien
Biludlejning Storbritannien

Indledning

Det Forenede Kongerige består af England, Skotland, Wales og Nordirland. Beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa, omfatter det land øen Storbritannien, den nordøstlige del af øen Irland, og talrige mindre øer. Det samlede areal af den britiske er cirka 94.000 kvadrat miles (243.600 sq km). Nordirland er den eneste del af den britiske, der deler en landegrænse med et andet land - det Republic of Irland .Resten af ​​Storbritannien er omgivet af Atlanterhavet, Det Irske Hav, Nordsøen og Den Engelske Kanal. Kanaltunnelen, som løber under den Engelske Kanal for at forbinde England med det kontinentale Europa, er den længste undersøiske tunnel i verden.

Befolkning og sprog

Mere end 63 millioner mennesker bor i Storbritannien, hvilket gør det til det tredje mest folkerige nation i Den Europæiske Union og det enogtyvende verdensplan. Det er en af ​​de tættest befolkede lande i verden. De største byer er London (8,3 millioner indbyggere), West Midlands / Birmingham (2,3 mio), Manchester (2,2 millioner) West Yorkshire / Leeds (1,5 millioner) og Glasgow (1,2 mio.)Omkring 53 millioner mennesker bor i England, mens 5,3 millioner bor i Skotland, 3,1 millioner i Wales, og 1,8 millioner i Nordirland.
Over 92% af befolkningen er hvid (hvoraf 84% er engelsk, 9% er skotsk, 5% er walisisk, og 3% er nordirsk). På grund af en lang historie af indvandring, er mange etniske grupper og nationaliteter er repræsenteret her, herunder pakistanske, irske, Caribien, Afrika, Bangladesh og kinesisk. Det Forenede Kongeriges officielle sprog er britisk engelsk, mens irsk, walisisk, Cornish og skotsk gælisk også tales i forskellige regioner af landet. Mange beboere taler også fransk eller tysk. Ca. 72% af de britiske indbyggere er kristne, med den næststørste trosretninger er islam, hinduisme, sikhisme, jødedom og buddhisme.

Større byer og turistmål

London, den største by i landet, har en befolkning på ca 8,6 millioner mennesker.Andre store byer er Belfast, Birmingham, Bradford, Bristol, Edinburgh, Glasgow, Leeds, Liverpool, Manchester og Sheffield.Det Forenede Kongerige tilbyder en bred vifte af kulturelle, historiske og naturlige attraktioner. London, hovedstaden i Det Forenede Kongerige, er en af ​​verdens mest populære turistmål. Birmingham, den næststørste by, giver store muligheder for shopping. Bristol er en historisk by kendt for sin georgiske arkitektur, mens Cardiff er bedst kendt som hjemsted for Dr. Who. Glasgow, den største by i Skotland, er for nylig blevet et kulturelt hotspot. Liverpool er en summende by, berømt for musik, sport og natteliv.

Klima

Det Forenede Kongerige har en regnfuld, tempereret klima. Temperaturen sjældent falder under 12 ° F (-11 ° C) eller stiger over 95 ° F (35 ° C). De vestlige dele af Det Forenede Kongerige tendens til at være blæsende og vådere end de østlige regioner. Vejret skifter ofte, men er ikke ofte udsat for ekstreme temperaturer.

Økonomi

Det Forenede Kongerige har en højt udviklet økonomi og den syvende-største BNP i verden, i øjeblikket 2400 milliarder dollar USD. Verdens første industrialiserede land, Det Forenede Kongerige stadig anses for at være en betydelig økonomisk magt. Større industrier omfatter turisme, fremstillingsvirksomhed (især bil-og flyindustrien), farmaceutiske F & U, og landbrug. Byen London er kendt som en af ​​verdens finansielle centrum. Den britiske økonomi er i stigende grad service-orienteret. Eksporten værdiansættes til 479 milliarder $ USD, og import på 639 milliarder dollars USD. Nationens valuta er pund sterling (£).

Transport

Londons Heathrow Lufthavn håndterer de mest internationale passagertrafik for enhver lufthavn i verden.Det Forenede Kongerige har også mange andre internationale og nationale lufthavne, hvoraf de største er bl.a. Gatwick Lufthavn, London City Lufthavn og London Standsted lufthavn .Landet har også en omfattende veje, jernbaner og bus-netværk, hvilket gør det meget let at rejse mellem byerne. Biludlejning er en overkommelig og bekvem metode til at udforske Storbritannien.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler