billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Murcia Lufthavn

Hjem > Spanien > Lejebil Murcia Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Murcia Lufthavn. Biludlejning i Murcia Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Murcia Lufthavn guide

Lejebil Murcia Lufthavn
Biludlejning Murcia Lufthavn

Alternativt kendt som Murcia-San Javier lufthavn, Murcia Lufthavn (IATA kode MJV) er en civil og militær lufthavn uden for Murcia. Tilføjelsen af ​​lavprisselskaber boostet passager i de seneste år, hvilket bringer antallet af besøgende rejsende til lige over en million om året. Lufthavnen har to landingsbaner og en lille terminal. Planer er undervejs for at lukke lufthavnen til kommercielle flyselskaber til fordel for en ny lufthavn åbner i Corvera.

Flyselskaber og destinationer

I øjeblikket syv flyselskaber giver internationale og indenlandske service til passagererne. EasyJet, Iberia, Jet2.com, Ryanair, Norwegian Air Shuttle, Jetairfly og god Flyv alle tilbyder et udvalg af ruter. Destinationer omfatter Oslo, London, Madrid, Barcelona, Bristol og Charleroi .

Lufthavn Faciliteter

Butikker, restauranter, handicap tjenester, biludlejning og turistinformation som nogle af de faciliteter, der leveres til rejsende besøger Murcia Lufthavn. Vælg fra et udvalg af snacks på Subway eller Serunion eller afhente gaver på Ibérica Shop. Biludlejning leveres gennem forskellige selskaber, herunder Goldcar Rental, Centauro og Europcar.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler