billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Lanzarote Lufthavn

Hjem > Spanien > Lejebil Lanzarote Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Lanzarote Lufthavn. Biludlejning i Lanzarote Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Lanzarote Lufthavn guide

Lejebil Lanzarote Lufthavn
Biludlejning Lanzarote Lufthavn

Den Lanzarote Lufthavn (IATA kode ACE) tjenesteydelser øen Lanzarote inden for de Kanariske Øer og er kendt som Arrecife Lufthavn. Lufthavnen spiller en væsentlig rolle i transport af passagerer til europæiske destinationer, og ser en stigning af passagerer hvert år i turistsæsonen. Den Lanzarote Lufthavn yder service til næsten 5,2 millioner passagerer hvert år med et udvalg af fly fra sin passagerterminal og enkelt bane. Lufthavnen indeholder en luftfart museum, som er en bemærkelsesværdig punkt af interesse for dem, der ønsker at lære mere om øens luftfartens historie.

Flyselskaber og destinationer

Forskellige flyselskaber yde service til og fra Lanzarote Lufthavn, herunder Norwegian Air Shuttle, British Airways, EasyJet, Monarch Airlines og Iberia Express for at nævne et par stykker. Ryanair giver et betydeligt antal flyvninger til indenlandske destinationer som Sevilla, Barcelona og Madrid .Internationale destinationer afgår fra Lanzarote Lufthavn inkluderer Belfast, London, Amsterdam, Oslo, Frankfurt og Warszawa .

Lufthavn Faciliteter

Den Lanzarote Lufthavn giver udvalgte faciliteter for passagererne besøger terminalerne, herunder biludlejning, handicap tjeneste, passager bistand, forfriskninger og gaver. Mad og drikke leveres via Carling og Burger King, mens gaver og souvenirs findes i Arte og toldfri center. Passagerer, der ønsker at udnytte en udlejningsbil har muligheder mellem Payless, Hertz, Europcar, Goldcar, Cabrera Medina, Cicar og Avis.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler