billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Jerez Lufthavn

Hjem > Spanien > Lejebil Jerez Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Jerez Lufthavn. Biludlejning i Jerez Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Jerez Lufthavn guide

Lejebil Jerez Lufthavn
Biludlejning Jerez Lufthavn

Alternativt kendt som La Parra Lufthavn, Jerez Lufthavn (IATA kode XRY) er udstyret med en enkelt passagerterminal og landingsbanen. Placeringen af lufthavnen gør det til en tæt og praktisk mulighed for rejsende der rejser til og fra Costa del Sol, Cadiz, Sevilla, Tarifa og Gibraltar.De fleste af de passagerer, der ankommer til Jerez Lufthavn ankommer fra Storbritannien eller Tyskland, foruden indenlandske byer i hele Spanien .Hvert år omkring en million passagerer udnytte de faciliteter Jerez Lufthavn.

Flyselskaber og destinationer

Rutefly ud af Jerez Lufthavn udbydes gennem Iberia, Iberia Express, Air Berlin og Ryanair til destinationer som Palma de Mallorca, Madrid og Barcelona .Yderligere bærere, såsom Luxair, Arkefly, Germanwings og Thomson Airways giver sæsonbestemt service til europæiske destinationer som Amsterdam, Berlin, Luxembourg og London .

Lufthavn Faciliteter

Vælg faciliteter udbydes via Jerez Lufthavn, herunder biludlejning, passager-og handicap-tjenester, butikker og restauranter. Butikker omfatter Dutiifrii og en toldfri center, mens restauranter omfatter Cerveceria Gambrinus og til tiden. Passagerer interesseret i Biludlejningsfirmaer vil finde et stort udvalg med de store virksomheder som Enterprise, Europcar, Avis og Goldcar Rental.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler