billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Ibiza Lufthavn

Hjem > Spanien > Lejebil Ibiza Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Ibiza Lufthavn. Biludlejning i Ibiza Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Ibiza Lufthavn guide

Lejebil Ibiza Lufthavn
Biludlejning Ibiza Lufthavn

Ibiza Lufthavn (IATA kode IBZ) ser meget af sin passagertrafik i hele højsæson for turisme, der løber fra maj til september. Lufthavnen er også ansvarlig for at give adgang til omkringliggende fastland og øer, herunder Palma de Mallorca, Madrid og Barcelona .Ibiza Lufthavn fungerer som en sæsonbestemt hub for Vueling, og plads til næsten fem millioner passagerer gennem sin vigtigste terminal og enkelt bane.

Flyselskaber og destinationer

Regelmæssig tjeneste ydes ved luftfartsselskaber som Air Berlin, British Airways, Air Europa, Iberia, Ryanair og Vueling til destinationer som Barcelona, ​​Madrid, Valencia, Sevilla, Menorca, London og Palma de Mallorca .Sæson ruter er også gennem utallige flyselskaber designet til at rumme myldretiden. Flyselskaber, som tilbyder Select Service omfatter Aer Lingus, Alitalia, Condor, EasyJet Schweiz, Livingston og Thomas Cook Airlines.

Lufthavn Faciliteter

Det vigtigste terminal er en kilde til mange faciliteter og services for at besøge passagerer. Biludlejningsfirmaer, apotek, butikker og restauranter er bekvemt placeret hele terminalen foruden handicap-tjenester, passager bistand og baby stationer. Snacks og drikkevarer kan købes hos Espression Lavazza og Ars, med gaver og souvenirs til rådighed fra Desigual og Sibarium. Store biludlejningsfirmaer omfatter Europcar, Enterprise, Avis og Hertz.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler