billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Slovenien

 

Hjem > Slovenien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Slovenien. Biludlejning i Slovenien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Ljubljana Lufthavn

Maribor Lufthavn

Portoroz Lufthavn

Slovenien guide

Lejebil Slovenien
Biludlejning Slovenien

Indledning

Republikken Slovenien var tidligere en af ​​det tidligere Jugoslavien seks republikker. Det er omkranset af Det er omkranset af Italien mod vest, Kroatien mod syd og vest, og Ungarn og Østrig i nord.Det har en splint af Adriaterhavet kyst i det sydvestlige hjørne.
Lille, men naturskønt med frodige skove og alpine bjerge, Slovenien er et gammelt land, der har været besat af for meget af sin historie, begyndende med romerne gennem Østrig, kroater og serbere. Disse forskellige kulturelle påvirkninger afspejles ved mangfoldighed slovenske retter.

Befolkning og sprog
Lidt mindre i areal end New Jersey, Slovenien har en samlet befolkning på to millioner rundt. Slovenerne er den fremherskende etniske gruppe, med små antal serbere, kroater, bosniere og andre.
Det officielle sprog er slovensk, men der er visse kommuner, der indeholder nationale samfund af italienere og ungarere bor og på de steder Itallin og Hunagrian henholdsvis er officielle sprog.
Et flertal af slovenerne er katolikker, mens en fjerdedel af indbyggerne ikke angiver en tro og 10 procent siger, at de ikke følger nogen tro.

Større byer og turistmål

Et lille land, Slovenien har kun én større by, hovedstad Ljubljana (pop: 280.000), som blev grundlagt under det romerske imperium. Malerisk og maleriske, Ljubljana har mange pladser, barokke kirker, museer, historiske steder, og gotisk slotte. For den kulturelle minded, præsenterer den nyligt renoverede operahus regelmæssige forestillinger.
Et af de mere unikke områder i Ljubljana er Metelkova City, som ligger inde i et kompleks af engangs-militære bygninger, som huser en række natklubber og kunstgallerier.Der er også et populært dagligt marked.
Bjergområderne tilbyder skiløb og vandrere og hulerne ved Postojna, fyldt med stalaktitter og stalagmitter, er også en populær attraktion. Skrivning i sagen tyder de første "turister" ankom i begyndelsen af det 13. århundrede.
Bled Island ligger i Bled-søen i bjergene og er tilgængelig ved Pletna, en træbåd, at færger besøgende fra fastlandet.

Klima
Den slovenske Klimaet er moderat nær coastland men vokser gradvist køligere bevæger sig mod og ind i nordvestlige bjergområde. De alpine dale er tempereret i løbet af sommeren og koldt om vinteren. Kysten til Soča Valley har et middelhavsklima med varme, solrige vejr det meste af året, med det meste milde vintre.Eastern Slovenien har varme somre og kolde vintre.

Økonomi

Slovenien var det første tidligere jugoslaviske republik til at blive medlem af EU i 2004. Over de første år efter uafhængigheden, nød Sloveniens eksport-afhængig økonomi stabil vækst. Men landet blev hårdt ramt af i 2008 recession og har i øjeblikket en vækst indenlandske produkt af 49.520 millioner $. Dens primære eksport er maskiner og transportudstyr, kemikalier og husholdningsartikler. Man import omfatter fødevarer, industrivarer og brændstoffer.

Transport
Slovenien har tre store lufthavne: Ljubljana Jože Pučnik Lufthavn, Maribor Edvard Rusjan lufthavn og Portorož Lufthavn nær Adriaterhavet.
Den bedste måde at opleve Ljubljana er ved at gå, men der er også en ny offentlig Cykeludlejning program. For rejser til landet, er udlejningsbiler anbefales. Sloveniens veje er i god stand og leje satser rimelig.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler