billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Singapore

 

Hjem > Singapore

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Singapore. Biludlejning i Singapore inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Singapore Lufthavn

 

 

Singapore guide

Lejebil Singapore
Biludlejning Singapore

Indledning
Singapore blev etableret en britisk handel koloni i det tidlige 19. århundrede og blev et selvstændigt land i 1965.
Omtrent på størrelse med El Paso Texas, Republikken Singapore ligger lidt nord for ækvator i spidsen af ​​den malaysiske halvø. Landet består af øen Singapore og 58 mindre øer. Singapore Island er lille nok, så du kan nå ethvert punkt inden for et par timer biltur.

Befolkning og sprog

Befolkningen i Singapore er tre millioner, de fleste af dem etniske kinesere, efterfulgt af Malay og indiske etniske grupper. Der er tre officielle sprog: Mandarin, engelsk og malaysisk. Yjere er mange udenlandske statsborger, der også ringe Singapore hjem. Der er mange andre sprog, der tales af den mangfoldige befolkning sammen med forskellige kinesiske dialekter.
Buddhismen er den mest almindelige religion, efterfulgt af islam, taoisme, hinduisme, katolicisme, og andre kristne trosretninger.

Større byer og turistmål

Singapore er både en by og et land, der ligner den gamle Green city-stater som Athen .Der er mange populære destinationer i byen, herunder zoo, botaniske haver, verdens største pariserhjul kaldet Singapore Flyer, videnskaben center med 850 interaktive forlystelser, Little Indien og Chinatown kvarterer, den arabiske kvartals klude og silke butikker, og mange natklubber og underholdning. Traditionelle festivaler og helligdage fejres hele året, og besøgende kan forvente luksus hoteller, restauranter i verdensklasse, og gode shoppingmuligheder. Mod nord for byen, er Bukit Timah og centrale opland naturreservater. En populær dagstur kommer til Sentosa, øen spillehallen.

Klima

Klimaet i Singapore er generelt varmt og fugtigt året rundt. Der er to monsun sæsoner om året: den nordøstlige monsun fra december til marts og den sydvestlige monsun, der varer fra juni til september.

Økonomi

Efter få sin uafhængighed, blev Singapore en af verdens mest velstående lande med stærke internationale handelspartnere.Singapore har få naturlige ressourcer, så økonomien var baseret på en solid frihandel politik fra tidspunktet for sin grundlæggelse. Det er i øjeblikket verdens anden travleste havn, kun overgået Rotterdam, og har et bruttonationalprodukt 255.700.000.000 $.
Velstand er udbredt med lav ledighed og velholdt infrastruktur. De fleste indbyggere bor i komfortable, moderne boliger, kriminalitet er lav, og byen er rene og moderne.
Eksporten omfatter elektronik og telekommunikationsudstyr, lægemidler og raffinerede olieprodukter. Større import omfatter maskiner, mineralske brændstoffer, kemikalier, fødevarer, og forbrugsgoder.

Transport

Singapore Changi Lufthavn er den største lufthavn i Singapore.Når du er i byen, tog og metro systemer er hurtigt og billigt. Gåture er også et populært middel til at komme rundt. Alle større attraktioner er let tilgængelige med tour bus.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler