billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Schweiz

 

Hjem > Schweiz

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Schweiz. Biludlejning i Schweiz inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Genève Lufthavn

fra kr.117,-

per dag

 

Zürich Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Altenrhein Lufthavn

Basel Lufthavn

Bern Belp Lufthavn

Genève Lufthavn

Lausanne Lufthavn

Lugano Lufthavn

Zürich Lufthavn

Schweiz guide

Lejebil Schweiz
Biludlejning Schweiz

Indledning
Det Schweiziske Forbund, uformelt kaldet Schweiz er en føderal republik bestående af 26 kantoner, eller stater. Det blev grundlagt i 1291 af tre kantoner og over tid andre kom. Til sidst, Forbund vedtaget en centraliseret regering, opretholdt politiske neutralitet. Schweiz er det første, og til dato kun landet til at iværksætte direkte demokrati gennem offentlige andragender og folkeafstemningen.
En indlandsstat, det er omkranset af Frankrigs mod vest Italien i syd, Liechtenstein og Østrig mod øst, og Tyskland mod nord.På trods af sin manglende havet adgang, har Schweiz rigelig vand høflighed af mange søer og store floder, der gør vand en værdifuld naturressource.

Befolkning og sprog
Befolkningen i Schweiz er 7.910.000 og består af etniske tyskere, franske, italienske og Romansch.Der er fire officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og Romansch. Landet er overvejende romersk-katolske med protestanter en andenplads.

Større byer og turistmål
Zürich (pop: 1.140.000), Basel (164.488), Geneve (192.385), Bern (346.000) og Lausanne (116.751), er Schweiz største byer.
Schweiziske byer tilbyder top faciliteter, herunder komfortable hoteller, femstjernede restauranter, verdensklasse shopping, museer, musik og kunst spillesteder og et pulserende natteliv.
Væk fra byerne Schweiz tilbyder en naturlig eventyrland fra uberørte Alperne til krystalklare søer og floder. En af de mest berømte destinationer er Lake Geneva, hvilket er faktisk opkaldt Lac Leman. Så efter en dag Vandreture eller bare tage i de naturskønne synspunkter, slappe af med den traditionelle schweizisk ost eller oksekød fondue.
Gå væk fra den slagne vej med en tur til HR Giger museum i Gruyères. Giger er kunstneren ansvarlig for at skabe væsen i Alien film.

Klima
Vejret varierer afhængigt af elevation, men generelt, Schweiz har en typisk central europæisk klima, så somrene er kølige at varme og for det meste solskin, men præget med tidstypiske regner. Vintrene er kolde og snedækket eller regnfulde.

Økonomi

S chweiz har en markedsøkonomi med lav ledighed, en veluddannet arbejdsstyrke og et BNP per capita blandt de højeste i verden på 650.200.000.000 $.Vigtigste industrier omfatter finansielle tjenesteydelser og fremstillingsprocesser, der har specialiseret sig i high-teknologi.
Eksporten omfatter: maskiner, kemikalier, metaller, ure og landbrugsprodukter. Importen omfatter køretøjer, metaller, landbrugsprodukter, og tekstiler.

Transport

Der er flere store lufthavne i Swizerland, herunder Zürich Lufthavn, også kendt som Kloten, Geneva International Lufthavn, Euro-Lufthavn Basel-Mulhouse, Bern-Belp Lufthavn og Lugano Lufthavn, en af de hurtigst voksende lufthavne i landet.
Zürich og Geneve lufthavne har egne jernbanestationer at transportere de besøgende hurtigt på bycentre og til alle andre store schweiziske byer. Plus togrejser tillader besøgende at tage i den spektakulære natur.
Selvom udlejningsbiler er umiddelbart tilgængelige, er togene anbefales under vinteren eller dårligt vejr, når bjergpas kan være ufremkommelige eller flere farlige for biler. Trafikken kan også være overbelastet og parkering svært at finde.
Inden byerne, alle næsten har regelmæssig bus og taxi service.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler