billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Lausanne Lufthavn

Hjem > England > Lejebil Lausanne Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Lausanne Lufthavn. Biludlejning i Lausanne Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Lausanne Lufthavn guide

Lejebil Lausanne Lufthavn
Biludlejning Lausanne Lufthavn

Lausanne Lufthavn (IATA Kode: QLS) er kendt af lokalbefolkningen som l'Aéroport de Lausanne. Anlægget er placeret i Vaud kantonen Schweiz og er udstyret med en landingsbane og lille terminal.Den regionale lufthavn blev grundlagt i 1910 og udføres som en som de første civile lufthavne i landet.

Flyselskaber og destinationer

Den regionale lufthavn ikke giver nogen regelmæssigt planlagte flyvninger til eller fra lufthavnen. Anlægget giver ikke nogen tjenester fra indenlandske, regionale eller internationale luftfartsselskaber. Hovedsageligt små civile og indchartrede jetfly og fly lejlighedsvis lander i lufthavnen. Nogle internationale Air Charter og Air Charter tjenester er også tilgængelige.

Lufthavn Faciliteter

Lufthavnen fungerer som en base for schweizisk-baserede redningstjenester. En lille restaurant er placeret inde, tilbyder rejsende begrænsede muligheder for en lys billetpris og varme og kolde drikke. Rejsende til lufthavnen rådes til at søge tjenester, der omfatter hotelophold, spisemuligheder og biludlejningsfirmaer tjenester i nærheden Lausanne.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler