billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Basel Lufthavn

Hjem > Schweiz > Lejebil Basel Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Basel Lufthavn. Biludlejning i Basel Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Basel Lufthavn guide

Lejebil Basel Lufthavn
Biludlejning Basel Lufthavn

Det officielle navn på Basel Lufthavn (IATA kode BSL) er EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg og det fungerer lige uden for de tre byer, som det er opkaldt. Den internationale lufthavn ligger faktisk i Frankrig, nær grænsen til Schweiz og Tyskland .Et bemærkelsesværdigt træk af Basel Lufthavn er, at det er en af de meget få faciliteter, der drives af tre lande tilsammen!Basel Lufthavn Services næsten 5,3 millioner besøgende hvert år fra sine to landingsbaner og passagerterminalen.

Flyselskaber og destinationer

Basel-lufthavnen er en hovedlufthavn destination for EasyJet Schweiz og byder på en lang række andre internationale og indenlandske flyselskaber såsom Air France, Austrian Airlines, KLM, Swiss International Air Lines, Pegasus Airlines og British Airways. Populære destinationer fra Basel Lufthavn inkluderer London, Berlin, Wien, Amsterdam, Istanbul og et væld af indenlandske byer.Den fremherskende flyselskab, EasyJet Schweiz tilbyder service til Bruxelles, Napoli, Nice-, Venedig og Marrakech bare for at nævne et par stykker!

Lufthavn Faciliteter

Basel-Lufthavn tilbyder en række bekvemmeligheder og faciliteter for passagererne. Handicap-tjenester, butikker, EuroAirport Skyview Lounge, check-in assistance, bil hyrer og bagage bistand er alle forudsat. Butikker featured hele terminalen bl.a. La Brasserie og Der Feinschmecker, mens Café 68 og Bärenhunger giver et sortiment af snacks og drikkevarer. Biludlejning muligheder, der tilbydes gennem Budget, Avis, Hertz, Sixt, Europcar og Enterprise.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler