billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Riyadh Lufthavn

Hjem > Saudi Arabien > Lejebil Riyadh Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Riyadh Lufthavn. Biludlejning i Riyadh Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Riyadh Lufthavn guide

Lejebil Riyadh Lufthavn
Biludlejning Riyadh Lufthavn

Den Riyadh Lufthavn (IATA kode RUH) er også kendt som Kong Khalid International Lufthavn og har fire passagerterminaler og to startbaner. Lufthavnen har en Royal Terminal, som tilbyder eksklusiv brug for den saudiske kongefamilie og Rige gæster fra dem i regeringen. En bemærkelsesværdig feature om Riyadh Lufthavn er kontroltårnet, som er en af de højeste i verden.Hvert år, cirka 13,9 mio passagerer gennem terminalen i Riyadh Lufthavn. En interessant tidbit om lufthavnen er, at det var benytter som et alternativ transportdokument destination NASA Space Shuttle.

Flyselskaber og destinationer

Ligesom andre lufthavne i Saudi-Arabien, har lufthavnen som et knudepunkt for Nas Air og Saudia. Disse to flyselskaber giver forskellige ruter for passagerer, herunder Amman-Queen Alia, Dubai, Islamabad, Kuwait, Sharjah, Antakya og Assiut.Internationale flyselskaber benytte faciliteterne på Riyadh Lufthavn, herunder Korean Air til Seoul, Gulf Air til Bahrain og British Airways til London-Heathrow, blandt andre.

Lufthavn Faciliteter

Den Riyadh Lufthavn giver en lang række faciliteter til besøgende, mest bemærkelsesværdige er den moské. Langt størrelse moskeen kan rumme næsten 5.000 tilbedere inde og 5.000 udenfor. Smukke haveanlæg findes omkring lufthavnen, herunder mere end 225.000 træer og planter! Yderligere faciliteter omfatter biludlejning og restauranter. Pizza Hut, Codo og en række cafeterier er placeret overalt i terminalen for besøgende døgnet rundt. Passagerer der ønsker at udforske uden for lufthavnen, kan udnytte en udlejningsbil - større selskaber omfatter Bin Hadi, Theib Co Almuftah, Avis og Budget.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler