billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Jeddah Lufthavn

Hjem > Saudi Arabien > Lejebil Jeddah Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Jeddah Lufthavn. Biludlejning i Jeddah Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Jeddah Lufthavn guide

Lejebil Jeddah Lufthavn
Biludlejning Jeddah Lufthavn

Den Jeddah Lufthavn (IATA kode JED) blev opkaldt efter Kong Abdulaziz Al Saud og almindeligt omtalt som Kong Abdulaziz International Lufthavn. Det er den tredje største lufthavn i landet og de ​​travleste i Saudi-Arabien .Et bemærkelsesværdigt træk ved denne lufthavn er Hajj Terminal, som var specielt bygget til at håndtere store mængder af rejsende på grund af den tætte nærhed til den islamiske hellige by, Mekka. Denne terminal kan håndtere 80.000 passagerer på en enkelt gang, og som et resultat heraf betragtes som en af ​​de største terminaler i verden. Tre landingsbaner yde service til næsten 17,9 mio passagerer, der besøger Jeddah Lufthavn hvert år.

Flyselskaber og destinationer

Den Jeddah Lufthavn er knudepunkt destination for Saudia og Nas Air og som et resultat giver utallige destinationer for rejsende ombord disse flyselskaber. Ruter, der tilbydes af Nas Air og Saudia inkluderer New York, Paris, Guangzhou, Cairo, Rom, Kuwait, Abu Dhabi, Dubai og mange flere.Addition flyselskaber, som tilbyder tjenesten ud af Jeddah Lufthavn omfatter Singapore Airlines, United Airways, Turkish Airlines, EgyptAir og afrikanske Express Airways.

Lufthavn Faciliteter

Mange bekvemmeligheder leveres til rejsende med de faciliteter Jeddah Lufthavn. Cafeer, biludlejning, Wifi og lounger er alle beliggende inden for terminalen. Lufthavn cafeer tilbyder varme og kolde snacks eller drikkevarer, mens lounges i hele terminalerne giver en afslappende område for trætte rejsende. Besøgende på udkig efter uafhængighed uden for lufthavnen vil finde et udvalg af biludlejning til rådighed på Hertz.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler