billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Dammam Lufthavn

Hjem > Saudi Arabien > Lejebil Dammam Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Dammam Lufthavn. Biludlejning i Dammam Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Dammam Lufthavn guide

Lejebil Dammam Lufthavn
Biludlejning Dammam Lufthavn

Dammam Lufthavn (IATA kode DMM) også går under navnet King Fahd International Lufthavn. Lufthavnen er den største i landet i form af samlede areal og tjener som et knudepunkt for den kommercielle flyselskab Saudia. Den enkelte terminal er usædvanligt i design, da det er seks etager højt og giver forskellige niveauer for ankomster og afgange med respektive indenlandske og internationale flyvninger. To baner giver konsekvent brug for at behandle de næsten 5,2 millioner passagerer hvert år.

Flyselskaber og destinationer

En række flyselskaber yder service ud af Dammam lufthavn foruden Saudia, som tilbyder ruter til Cairo, Beirut, Jeddah, Kochi og Medina blandt andre destinationer.Alternative flyselskaber inkluderer Shaheen Air, Pakistan International Airlines, Iran Air, Lufthansa og Felix Airways for at nævne et par stykker. Populære rejsemål omfatter Islamabad, Frankfurt, Mashhad og Aden.

Lufthavn Faciliteter

En række faciliteter og tjenesteydelser, leveres til rejsende passerer gennem Dammam lufthavn, herunder butikker, restauranter, bankydelser, multilevel parkeringsplads, ryger værelse, moskeen og biludlejning. Moskeen er placeret på tag niveau af parkeringspladsen, og sker i en udsmykkede islamisk arkitektonisk stil. Store biludlejningsfirmaer giver en omfattende samling for besøgende på udkig for at udforske området, herunder Hanco, Budget, Theeb, Best, Abu Diyab, Avis og Daleel.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler